Savić: ''Važno je što nismo primili gol, ali nema opuštanja''

Autor: Beta Beta
petak 28.07.2017.
09:42
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da najbitnije da njegova ekipa nije primila gol na svom stadionu od Sparte u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa, kao i da u revanšu u Pragu očekuje u potpunosti drugačiju utakmicu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Pobedili smo 2:0, ali ništa nije gotovo, sinoć smo mogli malo da proslavimo, ali danas već moramo da se okrenemo utakmici protiv Rada, a o Sparti ćemo razmišljati od ponedeljka. Najbitnije je da nismo primili gol, što nam daje prednost pred revanš, medjutim, ne smemo da se opuštamo", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Zvezda je sinoć na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Spartu sa 2:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Presrećan sam i ponosan na sve momke koji su bili na terenu i ljude koji su došli na stadion, jer stvarno vlada jedna pozitivna atmosfera i mislim da samo tako možemo da napravimo uspeh", rekao je Savić.

Upitan da li je Zvezda u utakmicu ušla s respektom prema Sparti, Savić je ocenio da je češki tim ušao s većim poštovanjem prema crveno-belima.

"U svaku utakmicu ulazimo sa rekspktoem, ali mislim da su oni u prvih 15 minuta imali veći respekt prema nama, nego mi prema njima. Kada smo kompaktni kao ekipa, niko nam ništa ne može. Ovde sam od osme godine, ne znam utakmicu koju je Zvezda igrala na svom stadionu, a da nije bila favorit i da se od nje nije očekivalo se da pobedi. Mogu ekipe da se predstave kao favoriti, ali...", kazao je Savić.

On je kazao da je Sparta dobra ekipa i da očekuje u potpunosti drugačiji revanš.

"Sparta je odlična ekipa, što možda sinoć nije pokazala. Ne smemo da se opustimo. Sigurno će revanš biti u potpunosti drugačije od utakmice kod nas
", rekao je on.

Savić je rekao da su navijači pružali veliku podršku, kao i da su dodatno pomagali kod visokog presinga crveno-belih.

"Mislim da je visoki presing doneo rezultat i to još u podršku navijača koji nam uvek daju snagu",
rekao je Savić.

Na novinarsko pitanje, da li su se igračima Sparte "odsekle noge" pred izlazak na teren, Savić je uz osmeh odgovorio "Ne znam, verovatno".

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija izmedju Sparte i Zvezde igraće se narednog četvrtka u Pragu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 28.07.2017
12:05

Vujadine tebi i ostalima iz odbrane svaka cast jer uvek ste bili na pravom mestu.

avatar
gmarkovic
Friday, 28.07.2017
10:20

Kada ja kazem da su Mrkela i Terzic uradili sjajan prelazni rok meni se ovde svi smeju. Doveli ljudi Borjana, Stojkovica, Savica, Rodica, Jovicica, Radonjica, Boacija za 700 000€. Na to dodamo jos Le Taleka, Donalda, Kangu, Srnica i eto nam ekipe. Odavno nije odradjen bolji prelazni rok u Zvezdi. Steta sto pre nisu dosli Stojkovic i Rodic jer su se pominjali i prethodnih sezona. Sada bi bili u top formi.