Savić: "Ovako će biti još slađe, finale pred Delijama"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 23.11.2017.
21:47
Izvor: Sportske.net

Štoper Crvene zvezde veruje u prolazak dalje.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić veruje da je njegov tim zaslužio pobedu u Minsku, ali ne žali za remijem, već se okreće već odlučujućem meču sa Kelnom.

"Bili smo bliži pobedi, ali s druge strane i Keln je pobedio Arsenal, tako da nam ni ta pobeda ne bi mnogo značila, svakako odluka pada u Beogradu, a možda je tako i slađe. Ja se iskreno nadam da će tako biti, uz podršku naših navijača, biće pun stadion. Utakmica je sedmog decembra, tada je mojoj kćerki rođendan i eto prilike za najlepši poklon
", rekao je Savić.

Iako je Crvena zvezda postigla samo dva gola u grupnoj fazi, Savića ne brine realizacija, jer s druge strane, crveno-beli imaju i najbolju odbranu.

"Ne brine me realizacija, jer imamo fantastične napadače, desilo se eto da nismo uspeli da postignemo pogotke, ali nema razloga da sumnjamo u ovaj tim. S druge strane, igramo odlično u odbrani, što nama defanzivcima svakako imponuje, ali sve je to zasluga cele ekipe. Bez dobre igre veznog reda i napadača u fazi odbrane, ne bismo bili toliko jaki. Mislim da smo u ovom momentu najbolja odbrana u Ligi Evrope. Ako ne prođemo dalje, niko se neće baviti time"
, rekao je Savić koji tvrdi da je njegov tim zaslužio sreću u dosadašnjem delu i da je zaslužuje malo i u poslednjem kolu.

"Mislim da kada nam je bila najpotrebnija sreća da smo je zaslužili. Nekada se ona ne vrati, ali to je fudbal. Ovo su sve pošteni momci i koliko se boriš toliko se vraća i mislim da će upravo nama da se vrati za onu prečku Arsenala, za ovu danas. Znam da ćemo dati sve od sebe za prolaz", zaključio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Friday, 24.11.2017
00:01
avatar
Жан Пол Белмондо
Thursday, 23.11.2017
23:41

Тачно све што је речено,,али и када би Боаћи почео да погађа сваку (и једину) 100% прилику на утакмици. Неће их баш бити пуно као вечерас барем за њега при самом крају. Боље би му било. Нека се понови Келн још једном.