Savić obnovio povredu, dosta kadrovskih problema - kako na Zemun posle Pariza?

Autor: Pavle Knežević
subota 06.10.2018.
12:24
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde se uzda u profesionalizam svojih igrača.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Još se nisu pošteno ni slegle strasti posle gostovanja Crvene zvezde u Parizu, a šampiona Srbije čeka utakmica Super lige protiv Zemuna, ekipe koju Vladan Milojević izuzetno ceni.

"Pred pauzu, po povratku iz Pariza danas ćemo faktički imati trening na kojem ćemo videti situaciju što se tiče igrača za meč. Sve pohvale za ekipu Zemuna, to je ekipa koja se u smiraj prelaznog roka formirala sa jako dobrim pojedincima iz inostranstva i ostalih mladih snaga.

Mnogo toga su dali u Superligi...Imaju dosta kvaliteta, a iz meča u meč podižu formu. Jako dobar protivnik i dosta dobrih stvari mogu da postignu u prvenstvu. Mi ćemo se pripremtii na najbolji mogući način za tu utakmicu i bez obzira što neke nećemo imati, imam poverenje u svoje igrače i bićemo spremni za sutrašnji meč
", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Kako će sada biti da se igra protiv Zemuna posle Pariza. Mnogi su ovde već upisali tri boda unapred.

"Nisu upisani bodovi unapred...Zato i jesi proefisonalac. Nikom nije prijatno posle izgubljene utakmice. Što pre dignete glavu i prevaziđete, to ste jači i veći. Dobro je što ima naredna utakmica se sve misli ismere na nju.

Posle pozitivnih rezultata nema mnogo vremena da se radujete i da mislite na to, a tako i posle poraza. Niko ih ne voli, ali to je veličina karaktera i profesionalizma. Verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali
", rekao je Milojević.

Kakva je kadrovska situacija pred Zemun?

"Boaći je počeo da trenira, videćemo kakva je situacija sa njim. Nećemo imati Vujadina Savića sigurno, obnovio je povredu, iako je postoajao minimalni rizik. Dobro je što dolazi reprezentativna pauza pa će biti brzo sa nama. Ima još problema radi prehlade i virusa, videćemo kakva je situacija, više će se znati posle treninga", rekao je Milojević.

Kako komentarišete nastupe omladinaca u Evropi? Nije mala stvar za mladu ekipu.

"Izuzetno sam ponosan što smo omogućili našim mladim igračima da mogu da se suprotstave velikim evropskim klubovima. Čestitao bih i Živkoviću i svim igračima u omladinskoj školi. Lepo je videti da putujemo istim avionom, to je nešto najlepše. Oni su svetla budućnost Zvezde i od njih se očekuje da nastave sa uspesima.

Velika je stvar da igraju sa gigantima kao što su Napoli i Pari Sen Žermen i Liverpul. Svi smo željno isčekivali taj rezultat, odigrali su dobro. To ne oslikava pravo stanje stvari, a za njih veliko iskustvo. Morate kao mlad igrač da prođete određene faze. Jeste da idu po turnirima, ali će im ovo takmičenje mnogo značiti, kao i Crvenoj zvezdi
", rekao je Milojević.

Utakmica Zemun - Crvena zvezda igra se sutra od 13 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 07.10.2018
11:44

Nije mi jasan Milojevic, stavlja rovitog Savica protiv PSG i sad obnovio povredu, a ima toliko igraca na raspolaganju. Ne kazem da bi rezultat bio nesto bolji da je Babic igrao od starta ali ovako ce mu sad Savic ko zna koliko biti odsutan.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 06.10.2018
12:47

Sudije nisu upisali 3 boda unapred, oni su profesionalci i moraće dobro da se oznoje da bi dokazali fudbalski kvalitet tenisera sa Roland Garosa.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 06.10.2018
15:13

Znao sam da ces ti biti prvi sa komentarem na ovu vest jer niko ne prati Zvezdu koliko je pratis ti.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 06.10.2018
23:22

zvezdu niko ni ne prati već vi dolazite ovde zbog mene.