Savić: "Iznenađen sam rezultatom, ne čvrstinom protivnika"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.07.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde bio je razočaran činjenicom da ekipa nije uspela da stekne barem minimalnu prednost pred revanš sa Spartaksom iz Jurmale.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Šampion Srbije remizirao je bez golova sa predstavnikom Letonije na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mislim da je bila teška utakmica i da nismo odigrali onako kako umemo. Trudili smo se, davali smo sve od sebe, međutim, mislim da je protivnik dosta dobro stajao na terenu i branio se. Pokušavali su da nas ugroze iz kontre i polukontre. Imali su tu jednu šansu na kraju, mi svoje nismo iskoristili. Nadam se da ćemo u Beogradu uspeti da pružimo još bolju partiju, da opet sačuvamo mrežu i da postignemo neki gol za prolaz dalje", rekao je posle utakmice kapiten Vujadin Savić.

Revanš je na programu sledećeg utorka, a štoper crveno-belih ne sumnja da će Zvezda na "Marakani" savladati Spartaks i plasirati se u narednu rundu.

"Ovo nam je prva zvanična utakmica. Ekipa Spartaksa ima prvenstvo u toku, tako da su, što se toga tiče, u maloj prednosti. Mi smo imali nekoliko utakmica na pripremama na kojima smo se uigrali, ali se danas nismo dobro snašli na terenu. Želeli smo, trudili smo se, ne znam kako je to izgledalo sa strane ali znam da smo se svi borili i da smo želeli pobedu. Nismo uspeli, ali sam ubeđen da ćemo u Beogradu stići do pobede i prolaska dalje", dodao je Savić.

Mnoge je iznenadila čvrstina rivala, ne i Vujadina Savića.

"Odmah da kažem da ih nismo potcenili, stvarno nismo. Znali smo da će igrati čvrsto. Iznenađen sam na kraju rezultatom jer sam očekivao da ćemo pobediti, ali nisam iznenađen njihovom igrom jer sam znao da će odigrati čvrsto", kazao je Savić.

Do igrača Crvene zvezde stigle su i vesti iz Litvanije gde je Suduva savladala APOEL sa 3:1. Kako sada stoje stvari, šampion Litvanije bliži je duelu sa boljim iz dvomeča Crvene zvezde i Spartaksa.

"Čuo sam da su vodili 3:0 i da su primili gol u poslednjim minutima utakmice. Posle ove utakmice ne treba da razmišljamo o tome, moramo da se koncentrišemo kako ćemo da prođemo Spartaks, a posle ko god da dođe spremićemo se za njih. Videli ste posle ove utakmice da nema lakih protivnika, ovo je prvak jedne države tako da moramo još koncentrisaniji da budemo i još više strasti i želje da pokažemo", istakao je Savić.

Štoper Crvene zvezde doživeo je nezgodan pad tokom meča u Rigi, ali je novinarima objasnio da je "lepo" pao i da ne oseća posledice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke