Savić: "Deset godina čekamo ovo, nismo nezadovoljni bodom"

Autor: Beta Beta
petak 15.09.2017.
09:08
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da žali za pobedom protiv BATE Borisova, ali da nije nezadovoljan remijem na početku takmičenja u Ligi Evropa.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

"Ostaje žal što nismo uspeli da pobedimo s obzirom da smo vodili i napadali celu utakmicu. Imao je i BATE svoje šanse ali mislim da smo bili bolji protivnik. Ali, 1:1 je pozitivan rezultat, osvojili smo bod, idemo dalje. BATE je ozbiljna ekipa koja je stalni učesnik evropskih takmičenja. Nisu me iznenadili, očekivao sam da će igrati dobro. Pokazali su da su ozbiljni", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde odigrali su u četvrtak uveče u Beogradu 1:1 protiv BATE Borisova, u prvom kolu Grupe H u Ligi Evropa.

"Ovo je veliko iskustvo za nas, 10 godina smo čekali na ovu utakmicu i navijači i igrači su živeli za to. Ne možemo da budemo nezadovoljni, nismo izgubili. Ali i da jesmo, dali smo sve od sebe, a najbitnije je da navijači prepoznaju našu borbenost. Ovog puta je 1:1, sledeći put ćemo pobediti, nekad i izgubiti, Liga Evropa je ozbiljan fudbal, svaki bod je vredan. Medjutim, u Zvezdi ne možemo da se zadovoljavamo i slavimo što smo odigrali nerešeno, to je nedopustivo, bez obzira na protivnika", naveo je Savić.

On je dodao i da mu je bilo čudno što sudija iz Ukrajine sudi meč protiv beloruskog tima, da je imao čudan kriterijum i da je nezasluženo pokazao žuti karton.

"Na kraju je sve bilo korektno, nikome nije ni pomogao ni odmogao",
dodao je Savić.

On je rekao da ekipa mora da se okrene utakmici sa Voždovcem, za koji je rekao da igra jedan od najboljih fudbala u prvenstvu.

"Svidja mi se kako igraju. Igraćemo na krovu, veštačkoj travi. Prošle godine smo tamo izgubili, nadam se da ćemo sada uspeti da im vratimo i nastavimo pobednički niz"
, naveo je Savić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 15.09.2017
11:45

Bravo Vujadine Zvezdine legende sine.

avatar
Old_school
Friday, 15.09.2017
10:11

Videlo se da Zvezda nema iskustva za ovakve utakmice. Mnogo su krenuli da srljaju nakon vodstva i ostavljali mnogo prostora nazad, umesto da ih sacekaju na kontre. No svaka skola se placa. Sve u svemu, Zvezda dugo godina nije izgledala ovako dobro. Igraju 90 minuta bez onih nasih tipicnih padanja nakon pola sata jaceg tempa. Samo hrabro.

avatar
Filip MUFC
Friday, 15.09.2017
10:02

Sudija nas unistio!nDa ne umanjim Bateov bod, ali da je bio normalan sudija...nTreba ga suspendovati!nSad bih psovao, ali nece odobriti kom. Koliko prekrsaja nad nasim nije svirao, koliko zutih njima nije pokazao... Izgleda da nisu isti kriterijumi za nas i Beloruse.

avatar
Merseysade Red
Friday, 15.09.2017
09:55

Veliki bod za Zvezdu :)

avatar
Super liga
Friday, 15.09.2017
09:48

zvezda oborila broj bodova u grupi pre 10 godina imala čak 0 bodova a sada već 1 hahaha

avatar
Man.United99
Friday, 15.09.2017
09:13

Igra je bila dobra ali ocito je da im je falilo iskustvo igranja evropskih utakmica