Savić: "Delije su naš dodatni motiv, ne možemo da dočekamo meč"

Autor: Milovan Longinov
subota 10.02.2018.
14:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Štoper Crvene zvezde odbrojava do utakmice sa CSKA.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ostalo je još samo tri dana do velike utakmice sa Moskovljanima u Ligi Evrope, a Vujadin Savić ne može da dočeka da meč počne.

"Uželeli smo se zvaničnih utakmica i euforija pred susret sa CSKA polako raste i kod igrača, pogotovo nakon sjajnog dočeka koji su nam po povratku iz Antalije priredili naši navijači. Mnogo nam je značila bakljada i podrška Delija, ali ne smemo ipak da budemo previše euforični. Moramo da ostanemo mirni i da se fokusiramo na teren, više nego na sve one lepe stvari oko nejga. Zagrejaće naši navijači atmoferu, sigurno nam neće biti hladno u utorak uveče"
, rekao je Savić za sajt kluba.

On je svestan da njegov tim čeka izuzetno težak posao.

"CSKA ima dosta iskusnih igrača koji znaju kako se igraju ovako važne utakmice. Pretpostavljam da će ući u meč oprezno, kao što ćemo i mi to uraditi, međutim svaka utakmica je za sebe i nikada ne znate šta možete da očekujete. Trener je tu da nas savetuje kako treba da igramo, a mi igrači ćemo slušati", ističe Savić.

Štoper Zvezde je ubeđen da je provera sa Zenitom bila odlična uvertira za ovaj dvomeč sa CSKA.

"Imali smo ozbiljnu proveru protiv ekipe koja je favorit za osvajanje Lige Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu, nažalost izgubili smo, ali bolje je da se to desi sada u pripremnom period kada rezultat nije u prvom planu. Mislim da je CSKA pođednakog kvaliteta kao i Zenit i mnogo nam znači što smo videli da možemo da se nosimo sa njima. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat na našem stadionu", zaključio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke