Savez "koči" Partizan zbog 70 hiljada evra!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.06.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Očekuje se da sve bude rešeno u najkraćem mogućem roku.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Partizan je nedavno dobio obaveštenje da zbog dugova neće moći da registruje pojačanja, ali i pored toga u klubu nisu zabrinuti jer tvrde da će situacija biti rešena pre nego što se krene sa potpisima.

Sportski žurnal prenosi da je u pitanju dug od 70 hiljada evra prema nekadašnjem članu "Crno-belih" Ivanu Petroviću.

Momak koji je 2014. godine stigao u Humsku iz kragujevačkog Radničkog se nije naigrao u crno-belom dresu, tri godine nakon toga je otišao iz kluba, da bi ovu sezonu proveo u slovenačkom Krškom.

Pravni tim Partizana na čelu sa Vladimirom Vuletićem dogvorio je dinamiku isplate sa igračem - odmah mu je uplaćeno 20 hiljada evra, dok će mu ostatak biti isplaćen čim neki fudbaler ode iz Humske uz obeštećenje.

Očekuje se da prve novajlije nakon toga budu Aleksandar Lutovac i Dominik Dinga.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Sunday, 09.06.2019
13:08

Sta je ovo, nemaju da daju za igraca, a imaju da kupuju

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 09.06.2019
12:22

Platice i to onaj koji im je licencu platio, nema brige. :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
12:21

Pošto u zvezdi kasne 3 i više plata, a to stranci počinju polako da otkrivaju dok igrači zvezde ne žele ili ne smeju da tuže zvezdu FSS nalazi način kako da uvuče Partizan u isti koš jer ukoliko je igrač jednostrano raskinuo ugovor s Partizanom nema prava na potraživanja. Druga stvar ukoliko FSS ne izda potvrdu o priznatoj tituli zvezdi iz 1946. tj. ne bude objavljeno u fudbalskom glasniku sve utakmice koja zvezda igra sa 3 zvezdice na dresovima moraju biti registrovane 3:0 u korist protivnika. Kad bude dolazilo sve na naplatu ni pečurku vam nećemo ostaviti.

avatar
babaroga
Sunday, 09.06.2019
17:18

Koji vi? https://www.youtube.com/watch?v=eyFYq-f7wbk

avatar
Čerek B.
Sunday, 09.06.2019
19:01

Kako ti lupaš. Igrač može jednostrano da raskine ugovor sa klubom po nekoliko osnova a najčešči je neispunjavanje obaveza. Dakle Partizan nije plaća i tačka, onda se ide na sud pa sud presudi da se plati samo zaradjeno, a ponekad i celi ugovor (bilo je slučajeva). Što se tiče zvezdica, one se stavljaju a ne moraju da se stave. Nigde u pravilniku ne piše da moraju. Dakle Partizan mora da igra u bojama dresova koje je prijavio a oko amblema (koji ne mora ni biti istaknut) može da stavi 12 zvezdica kao zastavu EU. Ne laži više tako bezočno i podmuklo