Sat otkucava, Partizanu se žuri, ovo su dve mete do kraja prelaznog roka!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 01.10.2020.
11:47
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Želja Aleksandra Stanojevića je jasna.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Malo je ostalo vremena Partizanu da reaguje na tržištu i dovede pojačanja koja je poželeo Aleksandar Stanojević.

Od povratka Miloša Jojića izgleda da neće biti ništa, pa je u ovom trenutku fokus na zadnju liniju tima.

Sportski žurnal piše da je ponovo aktuelan Sveta Marković, mladi reprezentativac Srbije koji će i ove sezone morati na pozajmicu po minute koje u Olimpijakosu neće dobiti.

U jednom trenutku se učinilo da od povratka defanzivca u Humsku neće biti ništa, međutim pregovori su ponovo živnuli, a Partizan bi u slučaju pozitivnog ishoda dobio ne samo pojačanje, već i "bonus" igrača na terenu.

Još jedan preokret bi se mogao desiti, isti izvor navodi da je Ivan Obradović blizu odluke da potpiše ugovor sa "crno-belima" sa kojima inače i trenira od kako je ostao bez kluba.

Ivan Obradovic

Adekvatnih ponuda iz inostranstva nema, "crno-beli" još uvek nisu pronašli adekvatno rešenje za poziciju levog beka, mada je i sama potraga malo čudna uzevši u obzir da su Slobodan Urošević i Rajko Brežančić u konkurenciji za tim.

Sve u svemu, navijače Partizana očekuje buran prelazni rok koji traje do 5. oktobra...

Baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 01.10.2020
14:58

Mogu samo da primetim da je ovo katastrofalna politika kluba.

Pustili smo Šehovića, koji nije samo mladi reprezentativac, već od onih igrača koji imaju energiju i vuku ceo tim, koji sprečava pozadi, gradi igru i utrčava stalno u prazan prostor da centrira, asistira ili poentira. A vraćamo igrača koji ne može da nađe angažman, koji je već jednom i sam izjavio da misli da ne može da da ono što Partizanu treba. Umesto da na levom beku imamo Uroševića i Šehovića, i malog Ivana Ćorkovića, koji po stilu jako podseća na Obradovića, da se tako priprema budućnost, imaćemo igrače koji ili više nemaju ambicije i otaljavaju (Brežančić) ili nisu fizički sposobni (Obradović).

Imamo 6 stopera, a dovodimo igrača na pozajmicu, koji ne može da igra u Olimpijakosu, pa da im rasteretimo platu i da ga uigramo, ako bude uspelo, da posle nastavi da igra za Olimpijakos. Gde je tu interes Partizana? Prvo će da uigrava tog Markovića sa ko zna kim (sa Ostojićem je uigran, ali Ostojić izgleda više nije prva opcija, da li sa Vitasom ili Banjakom, možda Vujačićem ili Miljkovićem ili Lalatovićem koji izgleda nije ni u podsvesti Stanojevića), a kad se uigra - eto kraja sezone, vraća se u Olimpijakos. To smo radili sa Pantićem, pa niti je šta specijalno dao, samo je ugušen neki drugi mladi igrač koji je mogao da se uigrava, a kad je došlo vreme da kupimo Pantića, procenili da nam ne treba, iako nam fali centralni vezni.

Užas. Mediji malo malo pa pišu o *bombama*, o velikim pojačanjima, a uprava u stvari neprekidno radi SVOJ posao. Dovodi u Partizan anonimuse koje zatim privatno prodaju i zarađuju za sebe (jer igrači dobiju na ceni kao Partizanovi, što srozava cenu Partizanovih igrača u budućnosti, pošto mnogi od njih nemaju kvalitet), jer zvanično se oni puste iz Partizana besplatno, ali se sa menadžerima prave dilovi. Na sličan način, ispod žita, mnogo toga se u ovom društvu događa. I kao što uz pesmu *Volim Partizan*, ovi iz uprave pune svoje i tuđe džepove uništavajući nas, polako ali uporno i sistematski se uništava i ovo društvo, sve uz pesme kako se voli Srbija.

Ali, ničija nije gorela do zore, nadam se da neće moći ni u jednu mišiju rupu da se sakriju kad dođe vreme.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 01.10.2020
13:57

Bruka i sramota, zivota mi...

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 01.10.2020
13:21

Mi tražimo levog beka koji ima 32 godine iako već imamo 2 leva beka, a na desnoj strani samo jedan igrač koji pritom i nije nekog kvaliteta. Zatim hoćemo da dovedemo štopera iako smo poprilično popunjeni tu, istina jedino Banjak ima kvalitet za Partizan, ali mi ne primamo puno golova, problem imamo u ofanzivi jer takođe ne dajemo golove, ali odbranu pojačavamo. Pa ko je ovde lud???

avatar
Osijek 51
Thursday, 01.10.2020
12:35

Doveli ste sami sebe u poziciju da vas ucjenjuju, umjesto da bude obrnuto. E, sad nebi nikoga dovodio, na potrebnim pozicijama igrali bi nasi mladi igraci, dosta mi je isluzenih krseva.....

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 01.10.2020
12:26

Odakle sad ljepima pare kad se nisu plasirali u LE i kad su u dugovima do guse.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 01.10.2020
16:57

Od prodaje igraca za sumu koju vi moze da sanjate.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 04.10.2020
10:48

Mi uglavnom za velike pare prodajemo svoje igrace, a kad cete vi prodati nekog svog igraca ljepi.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 01.10.2020
12:21

Sirotinjo i Bogu si teska