Sat otkucava - Partizan čeka prodaju da bi kupio!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.01.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Nema još mnogo vremena, ali se u Humskoj nadaju da će na kraju uspeti da zarade novac neophodan da bi angažovali još jedno pojačanje do kraja zimskog prelaznog roka.

godset.no
godset.no

Povezane vesti

Nemaju još mnogo vremena na raspolaganju čelnici Partizana kada govorimo o manevrisanju na zimskoj transfer pijaci.

Nakon angažovanja Muse Ndžaja (Stabek), Dejana Georgijevića (Ferencvaroš) i Radivoja Bosića (Crvena zvezda) u Humskoj razmatraju kupovinu još jednog stranca, ali će taj posao sačekati prodaju nekog od fudbalera za koje postoji interesovanje.

Situacija je jasna, crno-beli moraju da prodaju da bi kupili, ali im posao otežava vremenski škripac u koji su dospeli. Klubovi iz najjačih liga Evrope mogu da kupuju do 31. januara i to je datum do kog bi Partizan mogao da realizuje transfer Saše Zdjelara ili Svetozara Markovića.

Za mladog štopera postojalo je interesovanje italijanskih klubova, dok je Saša Zdjelar bio na meti Bordoa. Ukoliko klub iz Humske ne bude realizovao transfer jednog od pomenute dvojice, prodaja Rikarda Gomeša mogla bi da postane aktuelna jer za njega postoji interesovanje iz zemalja u kojima je zimska transfer pijaca otvorena nešto duže.

U toj situaciji Partizan bi morao da deluje do 8. februara, jer se tada završava zimski prelazni rok u Srbiji i do tog datuma crno-beli mogu da angažuju krilnog fudbalera Stromgodseta Tokmaka Nguena.

Norveški klub odbio je ponudu od 150.000 evra i procente od sledeće prodaje, a spekuliše se da Partizan mora da izdvoji 400.000 evra kako bi dobio željeno pojačanje.

Zoran Mirković je juče govorio da bi mu igrač sa dvocifrenim brojem golova i asistencija dobro došao, pa ostaje da se vidi hoće li u Humskoj uspeti da naprave finansijsku konstrukciju u koju bi mogla da se uklopi kupovina Tokmaka Nguena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 29.01.2019
12:05

Ucenjuju malog Sašu da im oprosti dugovanja koja naravno nisu uopšte mala a on se već bio dogovorio sa Francuzima. Slepi nacijači u zabludi sa obe strane da nam je ovaj ili onaj iz države krivac.
Sve ono što se dešavalo komšijama sa nesposobnim upravama pre deset i kusur godina danas se nažalost nama dešava. Stvarno me sramota.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 28.01.2019
15:31

Ovaj neće u Partizan,on je za veći i jači tim.

avatar
Damir111
Monday, 28.01.2019
15:05

Sramota da nemate para..

avatar
Младић
Monday, 28.01.2019
14:06

Лопови!! Као немају пара за неко скроз непознато појачање...Што је најгоре од свега време не ради за Партизан.Нема шта да се чека.Појачања су преко потреба и то квалитетна појачања.

avatar
RG VILI
Monday, 28.01.2019
13:33

Nadamo se da je sat otkucao upravi!!!

avatar
svojnasvome
Monday, 28.01.2019
13:21

Jbt pa ovi su nas u unistili skroz, dotakli smo dno dna.......pozajmice i dovodjenja gratis igraca bez ugovora, nema kvaliteta te nikog ne mogu da prodaju, a plate moraju davati za nista i los izbor igraca, dug smanjili nisu ako nije i povecan mada je bilo 2017 preko 20 miliona priliva (LE, Neca, Leonardo, Djurdjevic, Bleki.....)......Trojanci VVV I bombas su unistili I srozali partizan kao niko do sada I trebace punoooo vremena da se vrati she na neko, kolko tolko, normalno stanje

avatar
Wembley
Monday, 28.01.2019
12:56

Nemate 400.hiljada evra ? Stvarno ste dno dna. A ima se za pripreme u Turskoj gde su paprene cene ? Igrač je extra, ako ne dođe, svi možete da se pokupite.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 28.01.2019
12:52

Kakve veze ima Tokmak sa Gomesom?