Sasvim neverovatno, ovo je transparent koji će dočekati Zvezdine navijače na "San Paolu"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.11.2018.
11:09
Izvor: Sportske.net

Potpuno drugačiji tonovi u italijanskoj štampi, ovo je za Napulj nezabeleženo...

Epa/Ciro Fusco
Epa/Ciro Fusco

Povezane vesti

Italijanski mediji pišu o Zvezdinim navijačima, obično se pred dolazak "Delija" javnost plaši najrazličitijim scenarijima, ali to ovoga puta nije slučaj.

Navodi se da se ne očekuju bilo kakvi neredi, navodno postoji prijateljstvo Napolitanaca sa Zvezdinm navijačima, pa su neki katastrofični natpisi u medijima uglavnom izostali.

Navodi se da će oko 2500 "Delija" biti u grotlu "Vezuva", ali da među njima neće biti "Ivana Groznog".

Bogdanov koji je nadimak zaradio posle "performansa" u Đenovi kada je i završio u italijanskom zatvoru, prema tvrđenju tuttomercatoweb, neće moći da uđe u Italiju, a navodno je i srpska policija potvrdila da će sarađivati sa Italijanima.

Potvrđeno je da će se navijači oba kluba sastati u centru grada, da je klima prijateljska, da će uslediti bratimljenje, a spremljen je i veliki transparent na kome će pisati "Ne postoji ništa više sveto od časti, ništa lojalnije od pravog prijatelja".

Za promenu, večeras nećemo slušati o huliganima i sukobima, mada policija ne prepušta ništa slučaju, oko 1200 agenata biće danas u Napulju, a navijači Zvezde su već juče počeli da pristižu u grad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 28.11.2018
15:25

Nismo se sigurno pobratimili sa onim fikusima salkea gore atmosfere na stadionima nema nigde kao u nemackoj podelis fikusima zvecke zastave i uzmes 60 evra za kartu i udri totalno odsustvo duse.

avatar
ddr16
Wednesday, 28.11.2018
13:20

pa navijaci su u dobrim odnosima vec mnogo godina,nije to od danas,i napolitanci u beogradu nisu imali probleme nikakve i dobili su aplauz od severa na pocetku i na kraju utakmice i nije bilo vredjanja kao protiv arsenala npr.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 28.11.2018
12:29

Nije mi jasno kako jedan vandal zasluzuje ovakav transparent...

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 28.11.2018
13:08
avatar
ddr16
Wednesday, 28.11.2018
13:18

ne odnosi se ovo na bogdanova nego na prijateljstvo dve navijacke grupe.