SASTAVI - Počinje Kanga, Vukanović na klupi! Pogledajte i UEFA najavu utakmice!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.12.2020.
17:40
Izvor: Sportske.net

Objavljene startne postave Crvene zvezde i Hofenhajma pred večerašnju utakmicu na ''Rajku Mitiću''.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Meč počinje u 18:55h, borba je za prvo mesto u grupi, a prethodni duel u Nemačkoj rešio je Hofenhajm u svoju korist rezultatom 2:0.

Za večerašnji susret, trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da računa na Kataija, Ivanića i Rodića, ali se Kanga vratio u startnu postavu, dok je Gobeljić na klupi za rezerve, baš kao i Aleksa Vukanović, koji je ipak negativan na koronavirus.

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Degenek - Petrović, Sanogo, Kanga - Ben, Spiridonović - Falćineli.

Klupa: Popović, Ćopić, Pavkov, Boaći, Simić, Nikolić, Gavrić, Eraković, Radulović, Gobeljić, Vukanović, Krstović.

Hofenhajm: Bauman - Skov, Bogarde, Fogt, Nortvajt, Džon - Gajger, Rudi - Gaćinović, Dabur, Klaus.

Klupa: Pentke, Bebu, Griliš, Baumgartner, Nuhu, Sesenjon, Akpoguma, Kramarić, Bajer.

U prilogu pogledajte i kako UEFA najavljuje večerašnji duel Zvezde i Hofenhajma.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 03.12.2020
20:37

Ovo ni Liverpul, PSG, Bajern nam nije uradio, da ne budemo u stanju 1 minut da zadrzimo loptu, ovo jos nisam doziveo. Kanga mi kida zivce da mu j... sve zivo, nam covek blage veze sa fudbalom. Gde bi nam bio kraj da smo mi imali onog Sumu, sve bi ovo bolje izgledalo!

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 04.12.2020
15:47

Jak mi igrac i taj Suma.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 03.12.2020
20:31

Znaci, mozda sa Kataijem, Ivanicem, Rodicem, Gavrom bi izgledali malo ozbiljniji ili barem ujednaceni, a ovako izgledamo ko Partizan protiv nas, jos cemo mozda dati i neki gol, pa sve to da izgleda jos odvratnije. Znaci, mi ne mozemo da vezemo dva pasa bez greske, Kanga davi loptu, od Borjana krene pogresno pa se to samo nastavlja, ok, ovo je lose, jos mi je malo be veze jer cak cemo i da prezimimo u Evropu. Milun svaki duel u skoku gubi, ali ipak barem cisti neke lopte, Sanogo odbrana do negde ali pasovi su mu Boze oprosti me! Ne znam ko nam je u klupu jer ovo zaista je mnogo lose, krece njihov igrac odbrane i dribla sve zivo do naseg sesnaeterca. Ovaj matori Ben, svaki put o ofsajdu ali svaki put. Zao mi je svih Zvezdasa koji gledaju ovu dominaciju namca, i sta reci Hofenhajm koji je bas u losoj formi, eto dokaza kakav nam je kvalitet fudbala u Srbiji. Ipak, srecno, daj Boze da nekako ne izgubimo ovo, a da dobijemo pa bila bi ravna loto dobitkom! Veceras nam fale najbolji igraci, jer Ivanic, Katai, Roda su zaista najbolje sto imamo. Jos nesto, ovog Kangu bih odmah prodao negde, liki skroz u autu!

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 03.12.2020
18:48

Nikolic i Gavric umeto Kange i Spidia. Tesko da cemo se izboriti i za jedan bod sa Kangom u timu. Covek mora da igra samo zbog toga da se opravdaju velike pare koje je Terzic u njega ulozio, a covek je polupismen fudbaler. Steta sto cemo da izgubimo utakmicu zbog ovog africkog kapitalca, a mogli smo cak i do prvog mesta u grupi. Neka nam je veceras dragi Bog od pomoci.

avatar
Backe Nike
Thursday, 03.12.2020
19:53

Jel pricas o kangi koji dao gol za 2-0 Krasnodar. Ludogorecu, sparti kako se dela koja ucinjena brzo zaboravu pa ako. Kanga nije zasluzio sve sta je uradio. Za zvezdu da danas pocne onda smo. Ne zahvalni da nebi bili. Stranci I igraci koji su pri. Zalasku karijere I ti. Africki igraci zvezda a bi I dan danas is pali u prvu drugu rundu

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 08.12.2020
13:55

Idi sad prati malo tvoj, a jugoslovenski fudbalski kllub partizan, a na vesti o Zvezdi dodji da komentarises kad se opismenis da mi mozemo da razumemo o cemu ti pricas ljepi. Znam ja tebe dobro sa jednog drugog sajta gde se sluzis istom taktikom ljepi.
Cudno je kad si napravio svoj najnoviji nalog da si svoj prvi komentar odlucio da posvetis meni ljepi.

avatar
Backe Nike
Saturday, 05.12.2020
12:56

Cuj samim Tim sto volis da vredjas to se vidi koliki si covek,kolki ti je karakter u skoli se ne dobija da budes dobar covek to od majke I caleta si trebao nisu imali kad da ti da ono naj vaznije TOLERANCIJU svakog pa I nepismenog poz tebi I hvala na komplimentu

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 03.12.2020
20:16

Znas da je velia steta sto si ti u mladosti zaobilazio skolu, a tamo mogu deca da nauce da pisu ljepi. A sad bih te zamollio da malo pratis i svoj klub sa stadiona otetog od Vojske Srbije ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 03.12.2020
20:12

Pricam za onog Kangu sto je fudbalski neskolovan.