Sastali se poverenici - Podrška Zvezdi protiv oduzimanja bodova!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
23:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvi skup ove vrste u tekućoj godini.

macron.com
macron.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdila da je u nedelju održan skup poverenika Sektora za članstvo, uz prisustvo velikog broja poverenika iz Srbije i Republike Srpske.

''Svaki poverenik je izneo svoje viđenje aktivnosti, novih ideja, zahteva ali i problema sa kojima se suočavaju na terenu. Dogovoreni su pravci razvoja članstva, kao i da se rad na širenju crveno-bele porodice dodatno aktivira i kroz kulturno-sportske manifestacije širom Srbije i regiona.

Novi načini komunikacije preko društvenih mreža, prvenstveno za mlađe generacije, kao i druge pogodnosti kroz razne popuste i benefite preko članske karte, imaju za cilj omasovljavanje članstva i širenje zdravog načina života u svim uzrastima'', navodi se na Zvezdinom sajtu, uz poruku da Sektor za članstvo ima maksimalnu podršku čelnika kluba.

Takođe, naglašeno je i da je predsednik kluba Svetozar Mijailović dobio podršku poverenika koji su podržali i sve predloge Upravnog odbora Crvene zvezde, donete posle odluke Disciplinske komisije FSS da se Zvezdi (i Partizanu) oduzmu po dva boda.

Ponovljen je stav da je pomenuta odluka DK FSS suprotna Ustavu Republike Srbije i  međunarodno prihvaćenom pravu na javnu reč i kritiku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke