Saši Iliću baš ne daju u penziju, hoće li se desiti senzacionalni transfer i šta u Partizanu rade po tom pitanju?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2019.
08:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Više puta je odbijao, ali oni su i dalje uporni.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Pre nekoliko dana pojavila se senzacionaolna informacija da Mladost iz Lučana, konkretno njihov trener Neško Milovanović, pokušava da angažuje legendarnog kapitena Partizana Sašu Ilića.

Kontakti su uspostavljeni, Ilić je dobio ponudu, ali ju je u startu odbio, poručujući Lučancima da je zaista završio karijeru i da nema nameru da tu odluku menja.

Međutim, i pored takvog Ilićevog odgovora, Lučanci ne odustaju!

Neško Milovanović je to potvrdio u razgovoru za današnji ''Žurnal''.

''Sale mi je rekao da je napustio fudbal, ali ne predajemo se, bićemo uporni u pokušajima.

Saša je najbolji vezni igrač u Srbiji, pravi plejmejker. Ume da reši utakmicu iz dva poteza. Kad bi došao u Lučane, podigao bi nivo ekipe, a bio bi to i dobar marketinški potez, jer bi još više dece krenulo da trenira fudbal'', istakao je Milovanović.

Za to vreme, fudbaleri Partizana u svojim izjavama ističu da im dojučerašnji kapiten mnogo nedostaje, ali postavlja se pitanje šta uprava radi i imali neku novu ponudu za legendarnog kapitena.

Podsetimo, tokom proleća nije postignut dogovor da Ilić postane sportski direktor, ali postoje i druge opcije, o kojima se od završetka sezone više i ne govori u javnosti.

Nenad Milijaš, na primer, već uveliko radi u stručnom štabu Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, a karijeru je završio istog dana kad i Ilić...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 28.06.2019
15:54

Saša Ilić je već odbio aktuelnu upravu Partizana. Od njega očekujem da iskoristi svoje poštovanje koje ima kod svih u Partizanu i formira svoj tim koji će preuzeti Skupštinu kluba, ne upravu, Skupštinu koja bi u budućnosti zaista radila kao Skupština, a ne kao grupa poslušnika ovih koji su rušenjem statuta instalirani na vlast. Zatim da promeni Statut kluba tako da ne može aktuelna uprava da rukovodi Skupštinom i da Skupština bude telo zaista iznad uprave, a ne samo na papiru.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
10:50

Koja ironija, neko ko ce najverovatnije postati selektor mlade reprezentacije nagovara 42-godisnjaka da nastavi karijeru. Napravi nekog novog Sasu Ilica!