"Saša pravi razliku, sve vidi na terenu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.05.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Stigla zahvalnica za asistenciju i sve što kao veteran i dalje radi za ekipu Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dolazak Sava Miloševića na klupu Partizana rezultirao je vraćanjem Saše Ilića u takmičarski pogon.

Kapiten crno-belih nastupio je na sedam mečeva od dolaska Sava Miloševića, a svih sedam puta ulazio je u igru sa klupe. Na poslednjoj utakmici ušao je na teren i odmah pokrenuo svoj tim.

"Saša mi je vratio izvanrednu loptu, ostalo mi je samo da pogodim gol. Suvišno je trošiti reči koliko je Saša bitan za nas, u 40 godina pokazuje da svaki put kad uđe na teren pravi razliku i donosi dobro timu. Čovek je legenda, sve vidi na terenu", rekao je Danilo Pantić, strelac prvog gola za Partizan u duelu sa Napretkom.

Crno-beli su teškom mukom stigli do tri boda, moguće i zahvaljujući previdu arbitra, ali broji se pobeda koja "Parni Valjak" dovodi na prag plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Imali smo mnogo šansi, lopta nije htela u gol, primili smo ga iz jednog, najviše dva udarca ka našem. Svi smo zajedno, nas 11, verovali od početka do kraja da možemo da preokrenemo rezultat, ta vera nam se isplatila, na kraju smo zasluženo trijumfovali", ocenio je Pantić.

Partizan dva kola pre kraja prvenstva zauzima četvrto mesto na tabeli sa bodom manje u odnosu na trećeplasirani Čukarički, a četiri više u odnosu na prvog pratioca.

Narednu utakmicu crno-beli igraju u subotu protiv novosadske Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fikan
Tuesday, 07.05.2019
18:50

Ali ti si taj koji je doveden da pravi razliku,ali ne radiš apsolutno ništa.Na terenu izgledaš kao da igraš kolo.Tebe i veliku većinu treba da je sramota što čovek od 42 godine igra tri puta bolje od vas.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 07.05.2019
14:46

ajde kupi prnje i nazad u celzi pa na kaljenje negde drugo

avatar
Dragan Mladenovic_fb
Tuesday, 07.05.2019
14:36

ja predlažem za sledeću utakmicu isava da uđe oko 70 minuta.kakvi su nam golgeteri ne može da bude lošiji od njih

avatar
djordja
Tuesday, 07.05.2019
12:54

Uprava napolje!!! jer je jadno i čemerno stanje u kom nam je glavni igrač sa 41 godinom, a nije mogao igrati ozbiljan fudbal ni sa 25....