Saša Marković: ''Neće se nama niko sklanjati zato što smo Partizan...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.10.2014.
13:38
Izvor: Sportske.net, Sport

U jeku priprema za 147. ''večiti derbi'', vezista Partizana Saša Marković naglašava da je njegovom timu prioritet da bude najbolji u Superligi, a da će sve što se ostvari u Evropi biti samo veliki ''bonus''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle povreda Darka Brašanca i Nikole Drinčića, uloga Saše Markovića u veznom redu Partizana postaje sve značajnija.

Kako sada stvari stoje, za očekivati je da ga vidimo od prvog minuta u derbiju protiv Crvene zvezde, ali u izjavi ''Sportu'', on ističe da je možda još uvek rano za neke konkretnije najave ove utkmice, koja je na programu narednog vikenda.

Umesto toga, Marković je napravio kraći osvrt na dosadašnji učinak ekipe od početka sezone i iskustva koja su crno-beli stekli, pre svega u Evropi.

''Samim plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope je ostavren zacrtani cilj. Hteli smo svi da to bude Liga šampiona i bili smo zaista bizu da ostvarimo i taj korak. Ali, kada se sagledaju sve okolnosti, takmičenje u kome smo je naša realnost'', ističe Marković i uverava da se do kraja takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope Partizan neće ni protiv koga unapred predati.

S druge strane, kad je u pitanju domaće prvenstvo, Marković ne krije da i njemu i njegovim saigračima mnogo znače evropski mečevi koje će imati sve do kraja jeseni.

''Kad imate priliku da igrate sa Totenhemom, posle vam je svakako lakše da 'izađete na crtu' bilo kom drugom rivalu na domaćoj sceni. Naravno, ne smemo da pomislimo da će se sad neko sklanjati samo zato što smo mi Partizan i što igramo Ligu Evrope. Kad god je odnos takav, brzo usledi i kazna'', opominje Marković, a prenosi ''Sport''.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke