Saša Ilić zvanično u novoj ulozi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2019.
14:26
Izvor: Sportske.net

Legendarni fudbaler Partizana i čovek koji je mnogo dao srpskom fudbalu, pokušaće da nastavi sa istim ciljem, ali na malo drugačijem poslu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kao što je bilo reči, Saša Ilić je prihvatio ponudu Fudbalskog saveza Srbije i od danas je i zvanično u stručnom štabu kadetske reprezentacije naše zemlje.

Ovo je potvrdio i Vladimir Matijašević za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

"Izuzetno smo zadovoljni što je Saša Ilić prihvatio našu ponudu i pridružio nam se u Fudbalskom savezu Srbije. Vodili smo od starta vrlo korektne razgovore i videli kod njega volju i želju da se posle igračke karijere posveti trenerskom poslu  i svoje bogato fudbalsko i životno iskustvo prenese na klince koji treba da budu budućnost srpskog fudbala.

Saša će odmah biti priključen  stručnom štabu generacije 2003. godište  u kojoj ima mnogo talentovanih igrača i od koje zaista puno očekujemo. Koristim ovu priliku da mu poželim dobrodošlicu u srpskoj kući fudbala i ne sumnjam da će nam svojim znanjem, iskustvom i autoritetom biti od ogromne koristi"
, rekao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 16.08.2019
16:23

Sa ovakvim rukovodstvom u FSS srpski fudbal tone sve dublje i dublje. Trener Reprezentacije covek koji nikad nije bio ni u strucnom stabu jednog kluba. Boze sta smo ti zgresili da nam ovo radis.

avatar
REVØLT
Saturday, 17.08.2019
00:48

Koji si ti kreten i onaj matori cmar, nece biti trener nego clan strucnog staba koji je godinama unazad bio produzena ruka u jednom Partizanu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 19.08.2019
13:03

Tvoj ulicarski recnik dovoljno govori o tebi tako da nema potrebe da ja bilo sta kazem.

avatar
REVØLT
Sunday, 18.08.2019
17:40

Nisam kreten, a nisam jos ni mator. Prestani da trujes dok jos nije kasno jer ima zivota i posle smrti...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 18.08.2019
15:14

Bas si to ti sto si rekao meni. Ti iz jednog partizana su rak rana srpskog fudbala. Bjekovic, Krstajic, Sasa Ilic, Tole, Kokeza,,, ko je sledeci jer srpski fudbal nije jos skroz propao.