Saša Ilić pred promocijom na novu funkciju, ali ne u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2019.
10:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Neko ko ga je ovog leta toliko želeo, izgleda da će ipak sarađivati sa legendom Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dugogodišnji kapiten Partizana Saša Ilić, koji je tokom svoje karijere oborio mnoge klupske rekorde u Humskoj, na kraju prošle sezone odlučio je da u 42. godini završi profesionalnu igračku karijeru.

Od crno-belog dresa oprostio se na ''Marakani'', osvajanjem Kupa Srbije sa Partizanom, pobedom nad Crvenom zvezdom od 1:0 u finalu i od tada traje neizvesnost koju će novu ulogu Ilić preuzeti u srpskom fudbalu.

Očekivalo se da će to biti u Partizanu, gde mu je tokom proleća nuđena uloga sportskog direktora, ali dogovor sa upravom nije postigao.

Po završetku sezone, u prvi plan je izbila upornost Nenada Milovanovića da reaktivira Ilića, uz ponudu da u ekipi Mladosti iz Lučana odigra još jednu sezonu, ali maestralni vezista je ostao imun i na tu ponudu.

U međuvremenu je i Milovanović napustio Lučane, pošto je, na iznenađenje mnogih, imenovan za novog selektora mlade reprezentacije Srbije, ali izgleda da će mu se želja da sarađuje sa Ilićem ipak ispuniti.

Naime, ''Žurnal'' je danas otkrio da bi Saša Ilić uskoro trebalo da preuzme ulogu direktora mlađih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije!

To će biti još jedna u nizu kadrovskih promena u FSS ovog leta. Podsetimo, selektora ''A'' reprezentacije Mladena Krstajića zamenio je Ljubiša Tumbaković, umesto Gorana Đorovića na mestu selektora mlade reprezentacije sada je pomenuti Nenad Milovanović, umseto Darka Kovačevića na mestu sportskog direktora FSS je sada Vladimir Matijašević i on bi trebalo da bude derektno nadređen Iliću ukoliko prihvati pomenutu funkciju.

Takođe, Goran Grkinić je na mestu koordinatora mlađih selekcija zamenio Gorana Vasilijevića i on će takođe usko sarađivati sa Ilićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 06.08.2019
12:24

Ako je ovo istina to ce biti jos jedan tezak udarac za srpski fudbal.

avatar
Mani2
Tuesday, 06.08.2019
15:51

Pa da je Milijas onda bi bilo med i mleko.Kompleksi su neizlecivi

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 06.08.2019
18:09

Jesu, ali tvoji.

avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 06.08.2019
10:30

Iskreno se nadam da neće prihvatiti ponudu.Legendi nije potrebno prljanje sa F.S.S. ekipom.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 06.08.2019
18:44

Voli i on pare kao i svi ostali.... ali vi se bojite ako tamo ima vise vasih bivsih clanova manje su vam mogucnosti za zalopojke kako vas stalno kradu...

avatar
REVØLT
Tuesday, 06.08.2019
10:17