Saša Ilić potvrdio: ''Ostajem u Partizanu!''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
20:20
Izvor: Sportske.net, nezavisne.com

Legendarni kapiten Partizana bi, kao u pesmi posvećenoj njemu, ''da igra još malo''. Pa opet još malo...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Tokom boravka u Banjaluci, gde je Partizan juče u kombinovanom sastavu remizirao sa domaćim Borcem (0:0) u prijateljskoj utakmici povodom proslave 90. rođendana banjalučkog kluba, kapiten crno-belih Saša Ilić otkrio je tamošnjim novinarima i svoje planove za naredni period.

S obzirom da se aktuelna sezona polako bliži kraju, navijači Partizana se pitaju da li će dugogodišnji kreator igre crno-belih i naredne sezone predvoditi ekipu iz Humske sa kapitenskom trakom.

Tu dilemu nije u potpunosti rešio, ali je otkrio i nešto oko čega nema nikakve nedoumice.

''Svake godine pričamo istu priču da će ovo biti poslednja sezona. Šta će biti na kraju ove sezone još ne znam. Nisam se umorio od fudbala i sigurno ću ostati u njemu.

Ljubav prema Partizanu mi daje elana da još igram. Cilj mi je da Partizan bude bolji i uvek sam tu da pomognem klubu.

A da li ću u budućnosti biti trener ili funkcioner - ne znam, ali znam da ostajem u Partizanu. To je jedino sigurno'', poručio je Ilić u intervjuu za ''Nezavisne''.

Partizan je ove sezone igrao od sjaja do očaja i nazad, ostvareni su zapaženi rezultati na evropskoj sceni, par minuta je crno-bele delilo do evropskog proleća, ali u domaćem šampionatu je zabeležen rekordni zaostatak za ''večitim rivalom'' od čak 32 boda razlike.

Kad je Evropa u pitanju, Ilić smatra da je Partizan ''platio danak neiskustvu'', a što se tiče Superlige, kapitenu crno-belih je ostalo samo da čestita Zvezdi, što je on i učinio.

''Posle naše višegodišnje dominacije, Zvezda je sasvim zasluženo i ubedljivo prva na tabeli. Ne pamtim da je neko imao toliku prednost koliku imaju oni sada.

Malo tražimo opravdanje u tome što smo igrali Ligu Evrope, gde smo se izmučili, ali i propustili veliku priliku da napravimo dobar rezultat. Partizan je mlada ekipa i siguran sam da će se u budućnosti kockice složiti'',
zaključio je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
09:53

Sale, izgubices status legende kakav bi imao ako ne bi zavrsio karijeru, nemoj to da radis ni sebi ni nama, neka ova sezona bude i poslednja!!!

avatar
Sunday, 27.03.2016
08:59

Sale dosta je bilo,nemoj nekom detetu da zauzimas mesto.Pa I Tomic je rekao da podmladjuje ekipu,pa ako je neko trebao od starijih da ostane to je bio Drincic.On mator sa 31 god.a Sasa flasa nije sa 39.Idi Sale I igraj za veteran dosta je bilo,ja ti 2004 g.kada si trebalo da samo uklizas u loptu I pobedimo Real u Bg,i odemo dalje nikad necu da zaboraviti.Sa onim stomacicem licis mi na trudnu zabu,

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
11:23

2003, ne 2004. Sale ceka da Toti zavrsi karijeru, mogu da se kladim:-D

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 27.03.2016
06:03

Zasto da ides? Ispada da su jos i upravu sto imas 200k po sezoni..

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
11:23
avatar
EDO
Sunday, 27.03.2016
03:23

Aman covece dobro je vise..ako zelis dobro Partizanu budi svuda samo ne na terenu,pusti da se napravi neki novi Ilic..

avatar
Saturday, 26.03.2016
22:38

I sad je bolji od većine prvotimaca. Kad on nije na terenu igrači ne mogu da se povežu, ipak, kakav je takav je, sa njim to izgleda mnogo bolje...

avatar
zlogi
Saturday, 26.03.2016
21:54

ovaj covek ce zavrsiti karijeru, kad se zavrsi serija mala nevesta ^^

avatar
Saturday, 26.03.2016
21:54

Uđi u UO kluba, budi potrpredsednik kluba, uđi u stručni štab, budi pomoćni trener, postani skaut Partizana ili se uključi u radu Omladinske škole ali nemoj više da igraš jer je jedno znati, a drugi je moći, a ti više ne možeš...onako, kao nekad.

avatar
Burazer
Saturday, 26.03.2016
21:28

Али Сале Партизан је увек млада екипа, не постоји наредна сезона. Догодине је ту потпуно нова стартна постава, тако да не знам баш да ли ће се поново указати оваква прилика, а тебе не разумем да тако кажеш, као да си од јуче ту.