Saša Ilić o nastavku karijere: "Ne znam više ni sam, kažem jedno, uradim drugo"

Autor: Pavle Knežević
sreda 09.05.2018.
22:38
Izvor: Sportske.net

Kapiten se posle još jedne herojske partije lomi oko nastavka igračke karijere.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Bajkoliko veče na stadionu Partizana. U finišu meča je delovalo da će publika gledati tragediju, a na kraju je videla bajku. Legenda kluba Saša Ilić je u finišu meča promašio prazan gol, kao protiv Real Madrida pre 15 godina, a onda je u 90. postigao pobednički gol za crno-bele i plasman u finale kupa.

To je bila druga uzastopna partija u kojoj je legendarni kapiten pokazao večnu klasu. Posle meča sa Čukaričkim novinari su rešili da naprave kordon i ne dozvole Iliću da im ponovo pobegne i izbegne izjave, kakav već ima običaj poslednjih godina. Sale nije imao izbora i pripadnici sedme sile su ga okružili sa svih strana.

Glavna tema posle dve sjajne partije: nastavak igračke karijere. Ostaješ li pri odluci da se penzionišeš na kraju sezone?

"Više jednostavno ne znam ni sam. Pričam jedno, radim drugo, stvarno ne znam šta raditi. Da ne bih ponovo pričao…Jedno je sigurno - šta god bude, razgovaraću prvo sa porodicom, a onda i sa trenerima i sa svima u klubu, pa da vidimo šta je najbolje. Moja velika želja je, em želja, em zaslužujem, jeste da budem u Partizanu, rekao je Ilić.

Dakle, još se lomiš?

"Još se, kao, lomim, ’ajde", kaže Ilić uz osmeh.

Partizan je pobedio 2:0 i tako nadoknadio 4:2 iz prvog meča. Kako je tebi izgledao taj finiš?

"Par minuta pre pogotka sam promašio neverovatnu situaciju, verovatno sam ja sklon takvim stvarima. Nisam ni gledao snimak, mislim da sam malo zakasnio na loptu, ali dobro, vratilo mi se posle par minuta. Najbitnije je da smo otišli u finale, protiv jedne jako dobre ekipe koja nas je zasluženo pobedila u prvom meču. Danas smo dali sve od sebe, promašili penal i uz veliku dozu sreće došli do 2:0 i do finala, to je najvažnije", rekao je Ilić.

Šta ti je prošlo kroz glavu kada si promašio? Da li si se setio Reala?

"Nisam se setio Reala, samo mi je bilo neverovatno, jer sam mislio da ću 100 odsto dati gol. Protiv Reala nije pre 15 godina, ali da se ne vraćamo u prošlost. Najvažnije je da imamo mogućnost da osvojimo jedan trofej ove sezone", kazao je Saša Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Giorgio
Friday, 11.05.2018
13:03

Nemoj brate,molim te!Idi u zasluzenu penziju i pustite momke iz partizanove skole od 18-19 godina da igraju!

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 10.05.2018
10:05

Kakva doza sreće pa tragedija bi bila da Partizan nije prošao posle svih promašaja i sebi datih golova u dvomeču?! Kakva zaslužena pobeda Čukaričkog kad smo sami sebi dali 4 gola u prvom meču, a promašili sijaset šansi u oba meča. Realan rezultat dvomeča je dvocifrena razlika za Partizan, a ne da smo prošli uz nekakvu sreću. Real ti samo jednom pruža šansu sa 2 metra, a protivnici poput Čukaričkog najmanje 2 puta, na našu žalost, a tvoje zadovoljstvo mnogo više puta igramo protiv ekipa sličnih Čukaričkom nego Realu, zato završavaj.

avatar
Magija to smo mi
Thursday, 10.05.2018
09:43

Ja bi da igra još malo...

avatar
El_nikolic
Thursday, 10.05.2018
02:26

Više volim Saleta, od keve i ćaleta.

avatar
Sale Mladenovic
Thursday, 10.05.2018
00:54

Dubok naklon legendo naša.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
23:58

I zvanicno, naravno.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
23:58

Ne oprastaj se (sve) dok ih ne prestignemo u titulama.