Saša Ilić i Luka Mitrović: "Podržimo Orlove!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 15.08.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije uskoro počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji, kapiteni KK Crvena zvezda i FK Partizan vas pozivaju da podržite Orlove.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Saša Ilić i Luka Mitrović, kapiteni FK Partizan i KK Crvena zvezda, veliki su ljubitelji naše reprezentacije i kažu da je pomoć pred kvalifikacije za SP u Rusiji preko potrebna.

"Veliki sam ljubitelj fudbala. Redovno gledam utakmice engleske Premijer lige gde sa posebnom pažnjom pratim igre naših reprezentativaca kojima želim mnogo uspeha u predstojećim kvalifikacijama. Voleo bih da naši fudbaleri imaju veliku podršku, jer im je to u ovom trenutku preko potrebno. U pravoj atmosferi i uz pozitivnu energiju sa tribina mislim da mogu da ostvare rezultat koji svi želimo", rekao je Luka Mitrović, kapiten KK Crvena zvezda.

Sa druge strane, kapiten FK Partizan, Saša Ilić, već je igrao na Svetskom prvenstvu i zna koliko je to dobar osećaj. Zbog toga, poziva sve ljubitelje fudbala da podrže "Orlove" u borbi za Rusiju.

"Plasman na Svetsko prvenstvo, veliki je cilj i san Srbije. Poznajem mnoge od tih momaka koji sada nose dres sa državnim grbom i dobro znam koliko im je stalo da se plasiraju u Rusiju. Želim im svu sreću na tom putu. Jako je važno da imamo veru, jedinstvo na terenu ali i na tribinama, jer će nam ta sinergija doneti dodatnu snagu i tako željeni plasman na Mundijal", istakao je Saša Ilić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Mirkic
Monday, 15.08.2016
18:22

Dron Djenova...Kokeza

avatar
Branislav
Monday, 15.08.2016
18:11

Da podrzim Toleta i Kokezu?? Naravno da ne.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 15.08.2016
15:19

Posto znam koji sastav i koje igrace ce da forsira Muslin, odmah vam kazem da mi Rusiju necemo ni videti, ma ni baraz, max nam je 3 mesto i to je veliko pitanje...

avatar
bobar84c
Monday, 15.08.2016
16:26

Nemoj da si pesimista.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 15.08.2016
21:54

to je realnost, kao sto tvrdim da cemo sa Amerima u kosarci finale da igramo na jednu loptu...