Saša Ilić - ''Drugo ime za Partizan, najbolji u Superligi...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.12.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Brojne komplimente na račun kapitena Partizana danas je izneo predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, Partizan je danas potpisao novi jednogodišnji ugovor sa kapitenom Sašom Ilićem, a ovom događaju su u ime kluba prisustvovali najviši funkcioneri crno-belih - predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i šef struke Marko Nikolić.

Neposredno pre nego što su Ilić i Vazura stavili svoje potpise na ugovor, o Saši Iliću je u superlativima govorio prvi čovek kluba Milorad Vučelić.

''Ja imam veliko zadovoljstvo i čast pre potpisivanja ugovora našeg kapitena, naše legende Saše Ilića. Ne znam koliko bih lepih reči mogao da kažem o njemu, i u ovim godinama igra zrelo, mladalački, gledamo da izdržava i po 90 minuta na terenu.

Njegovi kvaliteti su opšte poznati, on je drugo ime za Partizan i uprava kluba nije razmišljala ni u čemu drugom. Potajno smo ga izokola molili, ali to je i njegova želja da igra još godinu dana. Velika je čast Partizanu što ima ovakvog igrača i ako neko treba da služi kao uzor novim generacijama Partizanovaca, to je Saša Ilić.

Još jedanput, želim da se zahvalim Saši na svemu što je uradio za Partizan, očekujem da uradi još mnogo na terenu i dobro zdravlje, a to je najvažnije. O fudbalu sve zna. On je po svom znanju i dalje najbolji igrač naše Superlige''
, rekao je Vučelić.

A posle obavljenog potpisivanja ugovora, reč je dobio i Saša Ilić.

''Ne znam da li je bilo ovoliko ljudi kada sam potpisivao ranije ugovore sa Partizanom'', našalio se Ilić na početku, a onda nastavio:

''Ovo je moj klub, u njemu sam odrastao i u njemu ću završiti karijeru. U razgovoru sa svojom porodicom, trenerom i ljudima koji vode klub, odlučio sam da odigram još jednu godinu i budem uz ekipu.

Nadam se da ćemo zajedničkim snagama uspeti da uzmemo titulu. Mislim da još uvek mogu da pomognem, ne toliko na terenu, koliko van terena. Igrači me uvažavaju i slušaju moje određene savete''
, istakao je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Tuesday, 27.12.2016
18:59

dokle bre vise dosta je bilo bre sasa dosta

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 27.12.2016
16:17

Dajte jos vesti o Zvezdi ovo nije zanimljivo.

avatar
magister
Wednesday, 28.12.2016
00:36

Evo, na primer. Pošto je ispunjena misija postavljanja kvinslinškog predsednika u P, Petrić je sklonjen iz Čukaričkog, jer tamo je dobio posao samo da bi mogli da ga uklone i Skupštine P, verovatno po slovu Statuta, a možda i samo zato što zvuči kao dobar razlog. Tako su, uz još par nasilnih i prevarantskih poteza, uz otpuštanja i zastrašivanja, a sve praveći se da kroz FSS igraju ulogu mirotvorca, došli do potrebne većine, koja će im obezbediti titule dok je ovo stanje stvari. Eto ti zanimiljivo.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 28.12.2016
15:58

Највиши правни орган Фудбалског савеза Србије тотално променио лицеnnАрбитражни суд ФСС, од 14. децембра, има сасвим ново рухо. Одбор за хитна питања, на седници шест дана раније, сменио је комплетан састав највишег правног органа, на челу са председником Слободаном Пајовићем, и именовао пет нових чланова.nnЗа председника је изабран Мирослав Север, док су послови арбитара поверени и Урошу Зековићу, Владимиру Вулетићу, Горану Делићу и Предрагу Богавцу.nnПреосталих 11 чланова суда, како је објављено у 50. броју „Фудбала” биће именовано накнадно, мада се број не подудара са чланом 2 Правилника о раду, у којем стоји да „Арбитражни суд чини 11 арбитара, односно председник, заменик председника и девет арбитара”.nnСага о формирању новог сазива, како се чује, није ипак завршена. Наиме, поједини именовани уско су повезани са клубовима, што је наводно неспојиво са правилником. Коначна одлука очекује се данас, за када је заказана прва седница суда у новом сазиву.nnНа истој седници, Одбор за хитна питања промовисао је Ивана Петрића, у официра за интегритет ФСС. Бивши комесар за безбедност Црвене звезде преузеће посао с првим даном 2017.nnМандат му је орочен до 2020. године, а функцију је преузео од Миливоја Миркова. У опису посла официра стоји „борба против свих облика намештања утакмица”.nnnA kad mu samo vidis facu, sve ti odmah bude jasno...

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 28.12.2016
14:43

Hmm zanimljiva teorija. U vaseljeni je najbitniji ravnoteza, isto tako je vazno da posle 7 uzastopnih titula malo dodje red na nas , kako god se te titule osvajale, nisu ni vase bile totalno transparentne. Ili je mozda trebalo da se nastavi niz do beskonacnosti a da se na zvezdu stavi katanac i ugasi klub?nhttps://www.youtube.com/watch?v=IA7AN16bMJ0&t

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
16:00

Trebali su i Saleta da priupitaju sta misli o (novom) predsedniku Partizana:-D