Šarlroa u problemu pred dolazak Partizana, traže pomoć: ''Hitno!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.09.2020.
13:38
Izvor: Sportske.net

Imaju jedva još dva dana da reše ovaj problem. Da ne bude kao u Kazanju 2012?

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova odigraće meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Šarlroa u Belgiji, a dok iščekuju susret sa gostima iz Beograda, Belgijanci očigledno imaju problem da pronađu - prevodioca.

Zato su danas na svom sajtu, pod oznakom ''HITNO!'' objavili javni poziv onima koji mogu da im pomognu da taj problem reše.

''S obzirom na utakmicu trećeg pretkola Lige Evrope (četvrtak, 24. septembar, 19 časova), Sporting Šarlroa traži osobu koja govori francuski i srpski za prevod konferencija za štampu u sredu i četvrtak'', navodi se u njihovoj objavi.

Ovo nas je podsetilo na 2012. godinu i Partizanovo gostovanje protiv Rubina u Kazanju, kada je na konferenciji za štampu tadašnjeg trenera Partizana Vlade Vermezovića bilo komičnih scena, jer se prevodilac koga je obezbedio domaćin za tu priliku, blago rečeno, nije snašao...

Biće zanimljivo videti kako će Belgijanci to da reše, a za one koji bi mogli da im pomognu, prijava je na mejl adresu koju su objavili na sajtu Šarlroa.
-
Baner 12


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke