Šaranov: "Jedan poziv dovoljan za odluku"

Autor: Beta Beta
sreda 23.12.2015.
14:44
Izvor: Beta

Novopečeni golman FK Partizan Bojan Šaranov izjavio je da je imao ponudu iz Grčke ali da je priča oko prelaska u klub iz Humske završena onog momenta kada ga je pozvao Ivica Ilijev.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas prva pojačanja u zimskom prelaznom roku - golmana Bojana Šaranova i štopera Marka Jovanovića.

"Brzi smo u radu i razmišljanju što se tiče prelaznog roka i ovo su prva dva ozbiljna pojačanja koja smo uspeli da dogovorimo", rekao je novinarima na stadionu Partizana sportski direktor Ivica Iliev.

Bojan Šaranov je poslednjih šest meseci bio bez kluba, a prošle sezone je igrao za grčki Ergotelis. Sa crno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 50.

"Svi znamo ljudske i golmanske kvalitete Šaranova, igrao je u velikom klubu, znam kako je branio u Makabiju iz Haife. On je bio velika želja trenera, od mog dolaska bio je prvi pik", rekao je Iliev.

Nekadašnji golman OFK Beograda, novinarima je rekao da mu je drago što mu se ispunila želja i što je došao u redove crno-belih.

"Istina je, imao sam ponudu iz Grčke, ali Iliev me ubedio Partizanom. Tu je tačka. Zvao me je Partizan i tu se priča završava", rekao je Šaranov.

Crno-beli su u jesenjem delu sezone imali jednu od najlošijih odbrana u ligi, a veliki deo tereta zbog lošeg defanzivnog učinka snose i golmani Živko Živković i FIlip Kljajić koji su danas dobili ozbiljnu konkurenciju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 23.12.2015
21:03

E sad dovesti onog Adamovica sto je igrao kod Rasovica,bolji 10 puta od Babovica.

avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 23.12.2015
21:03

Ne uliva mi bas neki optimizam Saranov pogotovo ako se setimo da je Ramadanijev klijent.Mada i kad je Lukac dosao bio sam pesimista a on je bas dobro branio.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 24.12.2015
00:15

Šta ima veze ako je Ramadanijev agent, u Partizanovom vlasništvu je 100%. Na žalost je mnogo srpskih igrača njegovih klijenta.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 23.12.2015
17:12

Dobrodošao, mislim da je u ovom trenutku najbolje rešenje za Partizanov gol (ako uzmemo u obzir to da nismo ništa platili za njega), Živka Živkovića sad treba prodati, nije loš golman, ali dugo je već tu, dobio je svoju šansu koju je delimično iskoristio i vreme je da ode i obezbedi sebe i svoju porodicu.

avatar
Black Tooth
Wednesday, 23.12.2015
15:54

nadam se da ce bar biti donekle solidan kao lukac penala hvatac!