Šarac: "Očekuje nas neizvesna utakmica protiv Spartaka"

Autor: Beta Beta
subota 31.03.2018.
16:15
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Dragan Šarac rekao je danas da je siguran da će njegova ekipa u predstojeći utakmici protiv Spartaka dati svoj maksimum protiv kako bi se nadoknadio izostanak povredjenih igrača i kako bi se "brdjani" što više približil

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Mi smo u ovom meču malo hendikepirani, pošto nam ne igraju dva bitna igrača u napadu. To su (Petar) Bojić i  (Ognjen) Mudrinski. Ipak, tu su (Ismael) Fofana i mladi (Slobodan) Tedić. Siguran sam da će svi igrači koji dobiju priliku dati sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat", rekao je Šarac za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog će u nedelju na svom stadionu dočekati Spartak iz Subotice u 29. kolu Super lige Srbije.

"Spartak je tokom sezone pokazao da igra dobar i kvalitetan fudbal. Kako na strani, tako i kod kuće. U poslednja dva meča zabeležili su dve pobede. Najpre su u gostima slavili protiv dobre ekipe Radničkog iz Niša, da bi zatim u Subotici pobedili Rad", rekao je Šarac i dodao:"To je samo pokazatelj da nas u nedelju očekuje jedna teška i neizvesna utakmica u kojoj nema favorita. I on, kao i mi, se bori za Evropu i nema sumnje da će pokušati da osvoji bodove na našem terenu. S druge strane, i mi te bodove želimo. Ali, da bi do njih došli, moramo u samu utakmicu da uđemo što bolje i kvalitetnije", dodao je on.Utakmicom protiv Spartaka Čukarički počinje tešku seriju koja se nastavlja protiv Voždovca u poslednjem kolu regularnog dela, a zatim sledi podela bodova i plej-of."Svaka utakmica će praktično biti derbi. Pogotovo kada se bodovi podele. Veliki broj ekipa se bori za ta mesta koje vode u Evropu i biće tu velika gužva na tabeli. Mi smo se tokom ove reprezentativne pauze dobro pripremali za taj finiš, jer je naš cilj jasan. To su evropske kvalifikacije", zaključio je Šarac.

Utakmica između Čukaričkog i Spartaka igra se sutra od 17.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke