Šarac: "Napredak je favorit"

Autor: Beta Beta
utorak 13.03.2018.
11:58
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Dragan Šarac ocenio je danas da je Napredak favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

U sredu su na programu četvrtfinalni mečevi Kupa Srbije, a fudbaleri Čukaričkog će od 17.00 časova gostovati u Kruševcu ekipi Napretka.

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica. Napredak je odlična ekipa koja se i dodatno pojačala tokom zimskog prelaznog roka. Ulogu favorita prepuštam njima i zbog činjenice da igraju da domaćem terenu. Poznato je da su odlični domaćini. Ne smemo da zaboravimo da su u Kruševcu ove sezone pobeđivali i Crvenu zvezdu i Partizan, međutim, probaćemo da se nadigravamo i da izborimo prolaz u polufinale", rekao je Šarac za klupski sajt.

Napredak je za vikend osvojio bod na "Marakani", dok je Čukarički poražen od Partizana na svom terenu.

"Ova utakmica dolazi u nezgodno vreme, jer nam je teško pao onaj poraz od Partizana u nedelju. Nije lako. Desio se jedan loš dan, ali ćemo probati da se izdignemo iz te situacije", dodao je Šarac.

Ukoliko posle regularnog dela utakmice bude nerešeno, odmah će se igrati penali, ali u Čukaričkom, po rečima pomoćnika Nenada Lalatovića, ne razmišljaju o tome.

"Pokušaćemo da budemo bolji protivnik u tih 90 minuta. Daleko od toga da ih nećemo vežbati, ali tih 90 minuta su mnogo bitniji od vežbanja penala. Tako da o eventualnim penalima i ne razmišljamo mnogo", zaključio je Šarac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke