Šarac: ''Javor je favorit protiv Čukaričkog''

Autor: Beta Beta
petak 17.02.2017.
16:51
Izvor: Beta

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac rekao je danas da je Javor favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici, ali da će se njegova ekipa do kraja boriti za plasman u plej-of Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u subotu od 17 časova u Beogradu igraju protiv Javora, utakmicu 22. kola Super lige Srbije, prvog u prolećnom delu prvenstva.

"Igramo protiv Javora koji se bori za plej-of i mnogo je iznad nas na tabeli. Maksimalno ćemo ući u meč, očekuje nas teška utakmica. Protivnik je pokazao da bolje igra na strani nego na svom terenu i većina igrača im je ostala ista, promenili su dvojicu ili trojicu. Oni su favoriti, ali dokle god postoji opcija ulaska u plej-of nadamo se i borićemo se", rekao je Šarac na konferenciji za novinare.

Čukarički je 12. na tabeli sa 20 bodova, a fudbaler Dragoljub Srnić ocenio je da njegova ekipa ne zaslužuje tako loš plasman. Javor na šestom mestu na tabeli ima 12 bodova više. U plej-of će se plasirati prvih osam ekipa, a ostale će igrati u plej-autu.

"Uvek su prve dve utakmice u prvenstvu teške. Daćemo maksimum jer nam je svaki bod važan. Mi ne zaslužujemo ovo mesto na kome se nalazimo, dokle god postoji matematička mogućnost potrudićemo se da udjemo u plej-of. Videćemo kako će se sve odvijati. Koncentrisani smo na našu igru"
, naveo je Srnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke