Šaponjić 'svađa' evropske velikane!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.05.2015.
18:38
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana Ivan Šaponjić još uvek se nije afirmisao u crno-belom dresu ali je njegov potencijal već prepoznat pa su se u trku za njegov potpis uključili i najveći portugalski klubovi.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Jedan od čelnika FK Partizan nedavno je demantovao vest da će crno-beli na leto prodati Ivana Šaponjića ali bi takav stav mogao da bude revidiran kada se uzme u obzir ko je sve ušao u trku za talentovanog napadača.

Nakon što je u prolećnom delu sezone potvrdio da poseduje ogroman potencijal, Ivan Šaponjić se našao na meti Anderlehta ali i dva najveća portugalska kluba.

Mediji u Portugalu u četvrtak su preneli vest da su Benfika i Porto spremni da se nadmeću za potpis Ivana Šaponjića ali im je sreću pokvario menadžer mladog igrača koji radi u interesu svog bivšeg kluba.

"Samo želim najbolje za moj nekadašnji klub. Zato smatram da bi Anderleht bio bolja opcija za Šaponjića. Znam za želju Benfike i Porta, ali ukoliko Partizan bude želeo da pregovara o prodaji prednost će imati Anderleht" rekao je Nenad Jestrović.

Bivši fudbalski internacionalac na taj način je razjasnio ko ima prednost kada je Ivan Šaponjić u pitanju ali stav menadžera nije najvažniji pošto i Partizan mora da iznese svoj sud.

Partizanu je u interesu dobra zarada i ukoliko Benfika ili Porto budu uputili izdašnije ponude u odnosu na Anderleht onda želja menadžera Ivana Šaponjića neće biti relevantna za transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joca pfc1
Thursday, 21.05.2015
21:37

Koji su veliki talenat videli. Imam sezonsku kartu za zapad, idem na svaku ali svaku utakmicu i ja nista od toga nisam video. Neuporediva razlika u istom dobu izmedju Lazara Markovica i njega. Slazem se da ga treba prodati ako bilo ko ponudi novac. Prosecan igrac i za nase uslove

avatar
SrdjanMaksa
Friday, 22.05.2015
11:40

Ne možeš ih upoređivati.. Niti sada, niti ranije, Lazar nije igrao klasičnog centarfora - Šaponjić ništa drugo i ne igra nego centarfora.. Lazar je imao izuzetnu brzinu i nešto nalik driblingu, ako je imalo dovoljno prostora između njega i protivnika kada krene u sprint, kada je imao 18-19 godina. Loptu nije umeo da šutne i, to je koliko toliko popravio u Portugalu. Šaponja nema dribling, nema skok, nije toliko eksplozivan ali, ima osećaj u prostoru. Kao i ti, i ja sam redovan na našem stadionu i barem na trećini gostovanja. Ne pišem ti kao TV navijač već, kao neko ko kao i ti sedi svake nedelje na tribinama. P.S. Bilo bi zanimljivo uporediti Lazara i malog Andriju, oni igraju na identičnim pozicijama i sličnih su karakteristika..

avatar
Thursday, 21.05.2015
20:24

On još uvek nije spreman ni za stadnardnu postavu Partizana, a kamo li da ide u klubove gde je konkurencija jača kao i takmičenja u kojima nastupaju ti klubovi. Prerano je za njega, morao bih još dosta elemenata u igri da popravi kao što su igra glavom na centaršuteve i dribling 1 na 1.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 21.05.2015
20:16

Hocete i Vlahovica odmah mozda, sad kaparisete, a vodite kroz koju godinu?!

avatar
magister
Thursday, 21.05.2015
21:19

Ko je Vlahović?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 21.05.2015
21:40

Petnaestogodisnjak sa kojim smo potpisali ugovor u februaru, igra u napadu i nedavno je zvezdi dao cetiri gola za pionire:-D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 21.05.2015
19:13

Treba nam Šaponjić za kvalifikacije LŠ

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 21.05.2015
18:43

Novi Levandovski.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 21.05.2015
18:42

Ako se ponudi dobar novac odmah ga prodati i uloziti u pojacanja :)