Saopštenje uprave crno-belih, i oni su ljuti: "Zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.03.2018.
15:07
Izvor: Sportske.net

Oglasili su se i iz uprave Partizana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je u velikoj krizi, oseća se to itekako na početku drugog dela sezone, crno-beli su gubili bodove u domaćem šampionatu i izgubili dvomeč sa Viktorijom iz Plzenja.

Navijači su optužili Miroslava Đukića i Ivicu Ilieva zbog neadekvatnih pojačanja, a nakon današnjeg obraćanja javnosti trenera crno-belih bilo je jasno da nešto ne štima kako treba.

Ipak, Partizan se nikada ne predaje, tako je i ovoga puta. U upravi pružaju podršku treneru, istakli su da je on taj koji treba da vodi ekipu ka novim pobedama i da će iz svega ovoga izaći još jači.

Upravo nam je u redakciju stiglo saopštenje Partizana koje prenosimo u celosti:

"FK Partizan želi da se obrati javnosti u vezi sa brojnim medijskim natpisima  u vezi sa statusom šefa stručnog štaba Partizana, Miroslava Đukića.

Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da Uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima.

To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države.

Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se FK Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti.

FK Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo.

Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo - i dostojne ljude i važne bodove.

U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica",
piše u saopštenju Partizana. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maximovic
Wednesday, 07.03.2018
15:42

Isto tako je uprava davala podrsku I vermezu da je bio jedini trener koji je prezimeo kad su ga dovodili po drugi put. Izgleda bas treneri koji imaju losu igru I formu ovde uspeju da naprave nekakvu slavu pa su im to super izgovori za ocajnu igru tima. Ej dajte vise sa tim trenerima koji znaju da samo nabiju sve u odbranu a Partizan mora da napada. Znaci manite me tih jalovih uspeha koje su persone od Djukica,Vermeza,Jesica I ostalih balavandera napravili. Ako vec nemozete da nadjete solidnog trenera koj zna da napravi igru vratite Osima jer on ce sigurno da prihvati I za 2-3 god ima da izgradi kvalitetniji tim od mladjeg pogona.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 07.03.2018
12:10

Koliko god je nekome istina surova ili neprijatna , vi ste duzni da je objavite, odgovorno stojim iza svog komentara.

avatar
trifun
Wednesday, 07.03.2018
09:37

Još samo da objasne na koga misle kad kažu uspešan čovek.Ako misle da je uspeh dobiti 13 od 39 utakmica onda nam je sve jasno.Brane neodbranjivo.

avatar
magister
Wednesday, 07.03.2018
03:41

Ljudi koji glume upravu daju sve od sebe u pokušaju da pokažu mudrost, ali je to ipak neka filozofija sa dna kace.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 06.03.2018
21:21

Jedno pricaju, a drugo misle! Znaju i sami da nista ne valja!

avatar
ercov
Tuesday, 06.03.2018
19:37

Cista kontradiktornost uprave kluba jer od muke ne znaju vise sta pricaju. Nisu mediji krivi sto ekipa ne moze jedan Zemun da pobedi, sto ekipa nema igrace koji bi napunili mrezu svakom prosecnom timu u nasoj Super ligi, nisu ti mediji dovodili pojacanja koja su naneli stetu klubo od vise miliona eura kao ni sto ti mediji nisu krivi za katastrofalnu igru ekipe koja je prosle godine osvojila Kup i prvenstvo. Najlakse je svoje greske prebaciti na nekog drugoga nebili zastitile samo sebe kao u ovom slucaju, na medije a koji samo prenose istinu i osecanja svih navijaca Partizana.

avatar
djordja
Tuesday, 06.03.2018
19:35

ozbiljno kooliko i onaj ko ga pisao....besramno i tragikomicno

avatar
Osijek 51
Tuesday, 06.03.2018
19:30

O kojoj vi to zavisti i kakvom uspjehu pricate, ubogi nesretnici. Prvenstvo i kup osvojio je Marko, a Evropu Leonardo koji je sam u prvom kolu pobijedio Buducnost, kao i splet sretnih okolnosti. Vasa zasluga je sto ste prave partizanovce otjerali iz skupstine, prave navijace sa stadiona, povecali ste dugovanja, a ovo saopstenje je toliko glupo da ga nije mogao napisati pojedinac vec trust ludaka. Zar vas u takozv. upravi nije ni malo sramota sto vecu odgovornost pokazuju navijaci koji zive za Partizan, od vas koji zivite od Partizana. Ne oprosti im Boze znaju sta rade.

avatar
ivicatrajkovic9
Tuesday, 06.03.2018
17:34

Trebalo bi neko iz uprave da podnese ostavku a ne samo iz sportskog sektora,ali jbg takva nam je drzava ,pre bi oni dali dupe nego da im neko uzme fotelju....

avatar
Old_school
Tuesday, 06.03.2018
16:57

Ispade da se treneri otimaju, ali oni nece da kvare sjajnu atmosferu i jos bolju igru. Cuj isti tim. Pod 1, prosli ste dalje zahvaljujuci Stojketu. A pod 2, gotovo isti tim jeste, osim sto su otisla 3 najbolja igraca koja su uz Stojketa cinili ne 100, nego 200% ekipe. Al saopstavajte vi i dalje...

avatar
AlexPFC
Tuesday, 06.03.2018
16:47

Vladimir Vuletić is on the road again. Po meni logično saopštenje. Nekoliko dana su pokušavali da nađu Đukiću zamenu, pošto u tome nisu uspeli a sa željom da izbegnu epitet totalnih amatera i cirkuzanata, daju javnu ali poprilično KVAZI podršku stručnjaku iz Štitara. Mislim da apsolutno ni jedna jedina osoba u Partizanu ne veruje u ovo saopštenje. Ostaje nam da istrpimo Đukića do kraja sezone a posle toga, zna se - pedala. Sve osim toga bi ostavilo nesagledive posledice i na sledeću sezonu. Neka mu društvo pravi Ivica Iliev...

avatar
Tuesday, 06.03.2018
16:46

Za promenu jedno...saopštenje

avatar
Ninoslav Djudjic
Tuesday, 06.03.2018
16:45

Ko pise ova saopstenja i kome vise mazu oci nije mi jasno. Svakim danom samo se sramotite i padate u ocima navijaca. Ima li kraja vasim besmislicama i glupostima? Fudbal koji igrate nije ni za Srpsku ligu. Unistavate igrace i terate navijace da ne dolaze!!!

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 06.03.2018
17:09

vuletic ih pise samo ovog puta nije spomenuo njegosa

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 06.03.2018
16:42

Ocigledno je da ni uprava ne zna sta stvarno zeli.U tekstu se vidi da nisu zadovoljni postignutim, a ipak krivca ne traze ni u kome. kao, to je prirodno.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 06.03.2018
16:41

Tako je, sad produzetak ugovora :D

avatar
ariton
Tuesday, 06.03.2018
16:30

Koja glupost.Pa ovo što igra partizan je na nivou neke seoske lige.A u evropu nas je uveo samo jedan čovek svojimodbranama i tačka.Ajde da se trudis pa izgubiš pa da ti nije i krvo ali ovako sramota.A on stoji pored aut linije i ne mtda ko neki stub. I posle utakmice niko nije kriv.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 06.03.2018
17:24

Cak ne iskoristi pravo na sve tri izmene. To pokazuje koliko je ravnodusan.