Šampionu se ne preti!

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2015.
15:19
Izvor: Beta

To je upravo istakao odlazeći trener Čukaričkog.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Odlazeći trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je danas da njegova ekipa ne može da preti Partizanu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici, ali da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat.

"Očekuje nas jako teška utakmica protiv ozbiljnog kluba čije smo kvalitete mogli da vidimo i sinoć protiv Augsburga. Čestitao bih im na velikom rezultatu, kako za njih tako i za srpski fudbal. Nismo u poziciji da pretimo šampionu države, koji bez obzira na bodovni saldo nije zaboravio da igra fudbal. Oni imaju unutrašnje probleme, ali konstantno pokazuju zašto su jaki", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u ponedeljak od 19 časova u Humskoj protiv Partizana, utakmicu 12. kola Super lige Srbije. Taj duel trebalo je da se igra u nedelju od 13 sati, ali je pomeren zbog nastupa Partizana u Ligi Evropa. Crno-beli su sinoć pobedili Augsburg sa 3:1.

Milojević je danas najavio da će protiv Partizana poslednji put predvoditi Čukarički.

"Mogu samo da obećam da će moja ekipa će dati sve od sebe. Voleo bih da ovakvih takmičarskih utakmica igramo što češće", rekao je Milojević.

On je naveo da nema kadrovskih problema i da ekipa spremno dočekuje utakmicu sa Partizanom.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da njegova ekipa želi da se takmiči sa Partizanom.

"Sastajemo se sa ekipom koja dobro igra, dobro je vodi Zoran Milinković. Očekujem lepu i zanimljivu utakmicu. Daćemo sve od sebe, jer takvom timu kao što je Partizan ne možemo da pretimo. Imamo želju i ambiciju da se takmičimo sa njima",
rekao je Matić i čestitao Partizanu na sinoćnjoj pobedi u Nemačkoj.

Posle 11 kola u Super ligi Srbije, Partizan je treći na tabeli sa 20 bodova, a Čukarički je sedmi sa 15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Friday, 02.10.2015
15:25

Po clanu 11. Pravilnika, nije ni bilo potrebno zatraziti saglasnost gostiju da bi doslo do odlaganja utakmice vec je ono obavezno i automatski moralo da usledi. Mozda je nebitno, ali mozda i nije.

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 02.10.2015
17:07

П Р О П О З И Ц И Ј Е ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРВЕНСТВО СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ У ФУДБАЛУ ЗА ТАКМИЧАРСКУ 2015/2016. ГОДИНУ, НЕ ПРАВИЛНИК.