Šampion sa dvojicom štopera stavlja tačku na prelazni rok?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.06.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Ukoliko sportski sektor Crvene zvezde uspešno završi pregovore sa dvojicom štopera, slobodno se može reći da je posao u sklapanju tima za novu sezonu završen.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Nešto više od dve nedelje ostalo je do prve takmičarske utakmice koju će šampion Srbije odigrati u novoj sezoni. Kako trenutno stoje stvari, Vladan Milojević bi već od ponedeljka mogao da ima na raspolaganju tim koji će napasti plasman u Ligu šampiona.

Crvena zvezda je do danas angažovala petoricu novih igrača, a šesti se zaputio u Beograd na lekarske preglede i potpis ugovora.

Do sada su stigli golman Zoran Popović (Bodo Gimt), Dušan Jovančić (Vojvodina), Dejan Meleg (Kajzerispor), Nikola Stojiljković (Braga) i Milan Jevtović (Antalijaspor). Šesto pojačanje biće ofanzivni vezista Lorenco Ebesilio, a kupovinu na letnjoj transfer pijaci Zvezda bi trebalo da stavi angažovanjem dvojice štopera.

Sportski direktor Mitar Mrkela potvrdio je za srpske novinare koji se nalaze na pripremama sa Crvenom zvezdom da bi rado voleo da vidi Miloša Degeneka (24) u redovima srpskog šampiona.

Radi se o reprezentativcu Australije koji je rođen u Kninu 1994. godine ali je kao beba sa roditeljima emigrirao u Srbiju zbog rata u bivšoj Jugoslaviji. Usledila je selidba u Sidnej gde je odrastao i stekao državljanstvo Australije.

Degenek je ugovorom vezan za Jokohama Marinerose do kraja godine što je Zvezdi olakšalo posao, tako da se očekuje da štoper koji je karijeru počeo kao defanzivni vezni uskoro stigne na potpisivanje ugovora.

Rasid Samuila
Foto: Epa/Koen Van Weel

Pored Miloša Degeneka crveno-beli bi trebalo da angažuju još jednog štopera, reprezentativca Gane Rašida Samuilu (25) čime bi bila stavljena tačka na sklapanje tima za napad na Ligu šampiona.

Pojedini izvori tvrde da će Samuila stići u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu iz Al Kadisije i time dobiti priliku da se prvi put u karijeri dokaže u jednom evropskom klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.06.2018
13:25

Dobra su pojacanaj ali bolje bi bilo da je spic neki od stranaca koji su se prije pominjali

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.06.2018
14:32

Pešić, Stojiljković, Pavkov, Ben, Joveljić. Šta ćeš više? A na štoperima imaš samo Babića i Savića.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.06.2018
20:56

Na njegovom mestu bi sačekao kakav će tim oformiti Zvezda (a čini mis e da će biti nikad jači, realno verujem da će i partizan i zvezda da igraju evropu (lš i le)

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.06.2018
18:37

Zar Pesic ne ide?

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 28.06.2018
09:53

Odlican prelazni rok, samo bih umesto jednog stranog stopera doveo stranca za napadaca, ali odlicna je ovo ekipa.