Samo Zvezdan Zvezdu spasava?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
11:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šta bi bilo sa Zvezdom da je Terzić zaista napustio klub posle podnete ostavke?

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Pre samo tri godine, Crvena zvezda je bila u veoma teškoj finansijskoj situaciji, bez značajnijih rezultata na evropskoj sceni, ali i u velikoj senci Partizana koji je dominirao šest godina u Superligi.

A kada je još eliminisana od Kairata na startru evropskih kvalifikacija, izgledalo je da će se i nova uprava, sa Zvezdanom Terzićem povući. Ostavke su podnete, ali se čekala Skupština kluba, posle koje Terzić i njegovi saradnici dobijaju poverenje da nastave započeto. I od tada, Zvezda polako, ali sigurno grabi krupnim koracima napred, što je posebno došlo do izražaja ove sezone, kada su ostvareni odlični rezultati i u domaćem šampionatu i u Ligi Evrope.

Neki kažu da je skromnost vrlina, ali generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne želi da u drugi plan stavlja sve ono što je učinio za ovaj klub od kada je došao u upravu crveno-belih.

Naprotiv, u intervjuu za praznično izdanje ''Sportskog žurnala'' Terzić je naglasio da bi ono što je pod njegovim vođstvom postignuto treba da se izučava i na fakultetima!

''U 'Jutarnjem programu' sam pre nekoliko dana čuo i slažem se – ovde je lako samo 'lajati'. Hajde, uzmi nešto radi!

Ovo što smo mi uradili u Zvezdi u poslednje četiri godine trebalo bi da se izučava na univerzitetima, kao pozitivan primer ekonomije, finansija i sportskog menadžmenta. Model je kako smo ni iz čega napravili nešto veliko!'',
poručio je Terzić.

S tim u vezi, on je otkrio i šta bi bilo sa klubom da je on pre tri godine ostao pri odluci da napusti Zvezdu.

''Raspao bi se! U avgustu je ostavku podnela čitava uprava, ostao sam do oktobra za kad su zakazani izbori. Oni koji su se kroz medije kandidovali, kad su videli kakva je situacija nisu imali hrabrosti da se prijave, a sa jednim glasom bi preuzeli klub. Misli su da Zvezdi nema spasa'',
podsetio je Terzić.

On je dodao i da klub sada duguje oko 27-29 miliona evra i da bi mogao vrlo brzo da bude anuliran, ali pod uslovom da se prodaju svi najbolji igrači koji su izneli ovu šampionsku sezonu.

''Samo, čime ćemo onda da igramo'',
upitao je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 02.05.2018
15:52

Zvezdan je covek pobednickog kova voli ga Srbija i srpska dijaspora.

avatar
neme
Tuesday, 01.05.2018
18:27

Terza je meni bolji od Dzaje lako je bilo prodati Piksija dode Tapi tri puta u bg da te moli,Mendosa za Robija pet puta deset petnaest milki i dogovor padne ajde sad majstore prodaj poluigraca tipa plavsa ristic boaci pesic i sl.uzmi nesto i nastavi dalje.doktor je doktor

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 01.05.2018
18:26

Prodao je samo dva najbolja igraca i slucajno su prvaci. Kad ne bi sam sebe hvalio, nikada ga niko ne bi ni pohvalio. I lupa gluposti i izmisljotine.

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 01.05.2018
20:10

Svi bi ga hvalili posle vise of 20 godina prezineli,sto nikad ne bi uradiku,prodao igrace za desetina miliona sto nismo zaradili u zadnjih 30 godina,toliko o tome znamo ciji si ti ne brini

avatar
Debeljko sa Čukarice
Tuesday, 01.05.2018
21:14

Prati svoj partizan.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 01.05.2018
20:51

Ja sam Zvezdas, verujem da i veci od tebe, ali treba realno razmisljati i govoriti. Prezimeli smo zahvaljujuci Milojevicu, Boaciju, Kangi, kao i sreci. Zar ne vidis koliko su muka imali bez njih dvojice da daju gol? Bekovi su im davali golove. Terza je prodao Boacija za dobre pare, tacno, ali ga nije smeo prodati jer mu je on bio mnogo potreban, koliko i pare.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 01.05.2018
16:34

Hahah joj zemljo.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 01.05.2018
13:33

Terzicu Doktore samo nastavi u istom ritmu.

avatar
Silent
Tuesday, 01.05.2018
13:15

partizan nije dominirao nego je tole i fss dominirao

avatar
Tuesday, 01.05.2018
12:49

Terza mađija. Šalu na stranu, neka njega sa ovakvim rezultatima što duže. Uostalom kakav je mulj u našem fudbalu, treba znati plivati u tome.

avatar
!?!?!?!?!?
Tuesday, 01.05.2018
12:46

Šta bi bilo sa Zvezdom da je otišao Zvezdan - pa ne bi izgubila prošle godine titulu na naj tragičniji način od osnivanja kluba.Pored osvojene evro titule to je naj upečatljiviji događaj u Zvezdinoj istoriji kao i ovo smešno i tragično ispadanje iz kupa.

avatar
As Roma 1998
Tuesday, 01.05.2018
13:14

Perez je predsednik Reala sa dva madandata vec 20 godina.I koliko puta su bili sampioni?To nema veze za nase uslove Terzic je napravio odlican posao nadam se da ce i Partizan izaci iz minusa.Pozz

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 01.05.2018
14:28

Dal si realan,dal si imalo realan ugasili bi se do sad,kakvih ljudi ima auu