Samo Zvezda, kakva Serija A!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.01.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net, Sport

''Sapunici'' sa Radetom Krunićem u glavnoj ulozi kao da nema kraja. Ipak, u Zvezdi uveravaju da će sve biti vrlo brzo poznato.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Rade Krunić je uporan, želi u Zvezdu po svaku cenu, iako ga se u Veroni ne odriču tek tako. Bivši fudbaler Donjeg Srema je trebalo da se, na osnovu predugovora sa Italijanima, od 1. januara priključi ekipi Verone, ali on sada ima druge planove - da se ponovo vrati na domaću scenu, i to u redove Crvene zvezde.

Ta priča je aktuelna još od završetka jesenjeg dela sezone, Krunić je od samog početka otvoreno govorio o svojoj želji da karijeru nastavi u redovima šampiona Srbije, a ni do danas se, bar iz njegovog ugla nije ništa promenilo.

On i dalje trenira u rodnoj Foči i čeka povoljan rasplet.

Ostalo je da se klubovi dogovore, odnosno da Zvezda, ukoliko ga zaista toliko žele na Marakani, učini sve kako bi se ovaj transfer realizovao.

U prilog tome i izjava trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića.

''Krunić ima neophodne kvalitete i verujem da njegov angažman treba da bude jedan od najvažnijih poslova u prelaznom roku'', poručio je Lalatović.

Dakle, i Lalatović je jasan, na potezu je uprava, koja bi Krunićevim transferom praktično zaokružila listu pojačanja ove zime, iako su i još neka imena u opticaju, zavisno od toga ko će, eventualno, napustiti Marakanu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke