Samo da prođe Korona, on će tek biti pravo Partizanovo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.03.2020.
16:28
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Teško je praviti planove u ovakvoj situaciji, ali od njega se može oćekivati mnogo više u narednom periodu.

Miroslav Todorovic/Partizan.rs
Miroslav Todorovic/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je juče upisao novu pobedu u Linglong Superligi, crno-beli su pred praznim tribinama savladali Voždovac na ''Krovu'' sa 2:1, a jedan od aktera ove prvenstvene utakmice bio je i Lazar Marković.

On još uvek traži pravu formu posle oporavka od povrede, polako ulazi u kontinuitet utakmica ''u nogama'', ali u ovom trenutku veliko je pitanje kada će se sledeće kolo odigrati i da li će se sezona u Srbiji uopšte nastaviti.

Naravno, razlog je pandemija koronavirusa, a crno-beli su i jučerašnju utakmicu iskoristili da pošalju poruku javnosti da treba da se zaštiti. Tako je Lazar Marković pozirao sa stilizovanom zaštitnom maskom sa grbom Partizana.

''Od kada je krenuo Korona virus na SC Partizan-Teleoptik smo sproveli niz mera od kojih je jedna bio i karantin pred utakmicu sa Voždovcem. Utakmica je sama po sebi bila važna i onda smo želeli da budemo i izolovani na jedan način i fokusirani samo na meč.

Što se tiče maske, želeli smo više da sa njom još više podignemo svest naših navijača o samoj važnosti prevencije, ali i brige o drugima.

na je više urađena kao šal – maska i služi nam i da sačuvamo, od prvog udara u druge ako kašljemo, kijamo ili jednostavno ne bismo da nam ulazi hladan vazduh. Drago mi je što je naišla na lep prijem kod navijača, jer je pre svega urađena kao klupski rekvizit'', objasnio je Marković.

U razgovoru za klupski sajt, popularni ''Markec'' je otkrio i da je o aktuelnoj situaciji razgovarao i sa nekim od svojih bivših saigrača iz inostranstva.

''Čujemo se, svi iščekuju šta će dalje da se dešava i kada će se svi u Evropi vratiti nekom normalnom životu i obavezama. Nije naivno, ali svi moramo da se prilagodimo situaciji'', istakao je Marković.

A kada sve ovo prođe, Marković veruje da će tek tada ponovo biti ''onaj pravi''.

''Ne volim da dajem procene, ali ono što je sigurno da volim fudbal i Partizan i da se uvek trudim da dam maksimum shodno trenutnim mogućnostima. Siguran sam da ću tek pomoći ekipi'',
zaključio je Marković.
-
Kazino baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke