Samo bod za Partizan u Kruševcu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.08.2019.
20:58
Izvor: Sportske.net

U okviru četvrtog kola Linglong Superlige, fudbaleri Partizana su gostovali na stadionu "Mladost".

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Odlična igra Napretka u prvom delu, inicijativa Partizana u nastavku, na kraju podela bodova, meč u Kruševcu okončan je sa 2:2 (2:1).

Pretio je Ivanović domaćem sastavu u šestom minutu nakon centaršuta Miletića, ali je šutirao jako neprecizno iz dobre pozicije.

Usledila je dobra prilika za Pavićevića na drugoj strani, ali je Stojković uspeo da interveniše.

A onda, 11. minut Ivanović je pobegao odbrani Partizana i u situaciji jedan na jedan matirao Stojkovića za 1:0 u korist Napretka.

Usledio je ekspresan odgovor Partizana, dupli pas Brežančića i Ožegovića, a levi bek sjajno šutira sa ivice kaznenog prostora i poravnava rezultat.

Mogao je Napredak do nove prednosti u 20. minutu, ali je Zec iz dobre pozicije tukao preko gola gostiju.


Što nije uspeo Zec, uspeo je Igor Ivanović. Igrao se 29. minut kada je ispred Brežančića, nakon dobrog centaršuta Ćukovića, uspeo da zahvati loptu i savlada Stojkovića po drugi put na utakmici za 2:1.

Pokušao je par minuta kasnije ponovo Ćuković, ali je sa velike udaljenosti šutirao pravo u Stojkovića.

Vrlo dobra prilika za Ivanovića da postigne het-trik u 41. minutu, ali je sa ivice peterca tukao pored gola Partizana.

U nadoknadi vremena Zec beži odbrani Partizana, pada nakon starta Pavlovića, ali je sudija Široki procenio da nije bilo kršenja pravila fudbalske igre.

Otišlo se sa 2:1 na odmor, golove pogledajte u nastavku.



Odmah je reagovao Savo Milošević, na poluvremenu je na teren umesto Ivanovića i Stevanovića poslao Sumu i Asana.

Inicijativa "crno-belih" od starta drugog dela igre, solidnu šansu je u 61. minutu imao Ožegović, ali je njegov pokušaj nakon centaršuta Miletića uspeo da odbrani golman Napretka Milošević.

Pet minuta kasnije, Partizan ipak stiže do izjednačenja.

Tošić je pronašao Sumu, ovaj je pred golom Kruševljana pobegao čuvarima i savladao Miloševića za 2:2.



U nastavku je napadao samo jedan tim, Napredak se branio sa svim raspoloživim snagama, njihovi pokušaji kontranapada su u drugom poluvremenu bili poprilično slabi.

Bio je blizu postizanja gola Zoran Tošić u 81. minutu, kada je iz slobodnog udarca tukao tik preko gola rivala.

Utakmica je produžena za pet minuta, a u drugom minutu nadoknade dobra prilika za mladog Pavlovića, koji je iz kaznenog prostora Napretka tukao tik pored gola domaćeg sastava.

Nije bilo promene rezultata, podela bodova u Kruševcu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

52 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 12.08.2019
19:10

Звезди и сама назнака лоше судијске одлуке буде наслов инстант 'Да ли је ово ПЕНАЛ?' А овде Партизану опросте чист пенал. И то се наравно не спомиње нигде. Зна се зашто је тако. Ништа се не мења, све је исто. И Пантићевци ће и даље да муте воду и без трунке срама Звезди да пакују оно што они раде.

avatar
Čerek B.
Monday, 12.08.2019
09:53

Meni su ove stvari nejasne, ekipa Partizana (isto mislim i za Zvezdu) nema tu širinu da ima dva skoro podjednaka tima pa da se stalno rotira. Drugo, tek je početak sezone, i mislim da bi igračima utakmica više pomogla nego im odmogla (u energetskom smislu). Kod ovakvih rotacija, može se govoriti samo o preventivi povrede pojedninih igrača. Npr, Asano je odigrao tek 45 minuta i nije prošao pripreme sa ekipom a njega odmara (???). Ekipa Napretka je svakako zasluženo došla do boda (bez obzira na pojedine komentare nekih) ali isto tako mislim da taj bod ne bi osvojila da je partizan nastupio sa najjačim sastavom.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 12.08.2019
09:21

Jel igrao onaj hitri?

avatar
NikolaDzoni80
Monday, 12.08.2019
01:55

Svugde u svetu kada favorit igra u gostima i da ne izgubi od ekipe koja se realno bori za mesto u playoffu,to i nije los rezultat(nije islo,manjak srece). Samo kod nas je to katastrofa. Pa da zvezda ne igra 15-20 prijateljskih utakmica,i one koje im ne navlace sudije ZNATE KAD BI POBEDILA NA SVA GOSTOVANJA-NIIIKKAAADDDAAA...
Ali ne,da svaka ekipa sa svima igra kao protiv Partizana,imali bi realnu sliku nase lige... Svi Vi budite realni i priznajte makar sebi... Pustite Vi Partizan,gledajte Vasu miljenicu koja "MORA da bude BEZ PORAZA-JER JE TOLIKO JAKA"...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 12.08.2019
14:12

Jeste, jeste. Igrala je Zvezda prijateljske sa Liverpulom i Napolijem u Beogradu pa nije izgubila, sve je to namesteno, ali zato derbi sa najboljim klubom Evrope, nikad jacom Malatijom nije namesten i to je vrhunska pobeda partizana. :D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
22:58

Jos samo kineski gepard i pali se masina !

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 11.08.2019
22:04

jeli moguce da nemamo cvrstinu bez sekica i ostojica bez odbrane prvih 30min posle tu tamo a lutvac mora da igra fico prcitan

avatar
Šahmat
Sunday, 11.08.2019
21:30

Zar nije igrao Asano?

avatar
magister
Sunday, 11.08.2019
21:29

Današnja utakmica može da se posmatra na više načina, ali - nije bila dosadna. Partiizan je pokazao dosta slabosti, pa je i bod dobar, mada jesmo imali inicijativu u drugom i značilo je što su postojala 3 igrača - Tošić, Suma, Pavlović (otkako je ušao) koji mogu da probiju i naprave nešto. Da Ožegović nije promašio loptu posle Asanove povratne na 6, 7m od gola, pobedili bismo. Ali, nije bilo dobro.

Pre svega odbrana. Posle jednostavnog duplog pasa - ispao Pavlović, čovek izlazi sam pred Stojkovića, ovaj kreće prema njemu nekako opušteno i, posle starta Pavlovića, igrač Napretka praktično cevanicom postiže gol. Da je golman samo zauzeo poziciju i čekao šut, mislim da bi odbranio, ali sigurno da ne može njemu ovaj gol da se stavi na dušu. Mada nekako mislim da se to radi na treninzima, kad igrač prodire, ako ima odbrambenog na leđima, iako je bliži golu, sačekaj, ne trči prema njemu, jer ćeš mu olakšati da je ćušne pored tebe.

Drugi gol, letargični Miletić dopušta prodor i centaršut, a Napretkov Ivanović, ovog puta spretno i namerno - zahvata poluvolej, neodbranjivo.

Da li je problematično kad jedan bek, Miletić, bar 6, 7 puta ostane sam sa loptom u poziciji za dobar centaršut ili dodavanje, i kad od toga skoro uvek šutne u blok, posle nameštanja, gledanja u loptu i kao nekakve odsutnosti, on šutne loptu prema napadačima, ali ne primeti da su protivnici već stigli tu do njega. Ne postoji igrač u Partizanu, od kadeta pa nadalje, koji bi slabije odigrao ovu utakmicu od njega.

Lazar Pavlović je pokazao da može da pokriva tog drugog zadnjeg veznog i bude nekakav centralni vezni i da je Partizan tako neuporedivo opasniji, nepredvidiviji, on ume da probije, da doda.

Dodatno su me nervirala nekakva pogrešna dodavanja sa razdaljine od 2 do 5 metara. Pa ljudi, takve greške zaista ne prave ni pioniri, a ne profi igrači.

Da li će se ova utakmica analizirati? Da li će neko da beleži (ili je već beležio) greške pojedinaca? Da li će Miletić dobiti zadatak da u sledeća 2 meseca posle treninga ostane još sat da istrčava sprintove po desnoj strani i da odatle centrira ili dodaje - smisleno?

Stojković 6 - Miletić 4, Vujačić 7, Pavlović 6, Brežančić 7 - Zdjelar 6, Lola 6 (Pavlović 7.5) - Tošić 7.5, Ivanović 5 (Suma 8), Stevanović 6 (Asano 6) - Ožegović 6.5.

avatar
Crno beli do kraja
Sunday, 11.08.2019
23:06

Svaka čast za analizu... Mora da se zaboravi ova utakmica i da se na koncetriše na utakmicu protiv malatyaspora....

avatar
Sasha_Voj
Monday, 12.08.2019
09:40

A o penalu i crveni za ramosa ništa? To su zaboravio da analiziras? 😂

avatar
Michael
Sunday, 11.08.2019
21:21

Kada bi se igraci Napretka bar 50% od ovoga trudili protiv zvezde!
I, valjda je svima jasno da Partizan nema adekvatnog c.fora ... Ozegovic nije ni blizu toga, vise je puta pao nego sutnuo loptu!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
21:20

Jeste, osvojili su samo jedan bod, ali treba reci, uz veliku pomoc Zvezdinih sudija.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 11.08.2019
21:19

Ne pomazu ni jaguar ni ferari, kada se igra bunker na kontre. Nego evo vec sada, zaostajete ali dobar je i bod s obzirom na to da sudija nije dosudio cist penal koji je supertalentovani pavlovic juventusov igrac napravio. Nego bice bolje u sledecoj utakmici kad jaguar krene da trci brze. Potpisite i milana stankovica posto lice pa im rotirate pozicije na krilima da zbunite protivnike, da ne znaju koji je pravi jaguar

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
21:12

Krenulo je... :D -2 u sred avgusta, a napolju plus 40. :D Idemo na -40 do kraja sezone !

avatar
REVØLT
Sunday, 11.08.2019
21:12

Pavlovic je zahvatio loptu, to se jasno vidi iz jednog (poslednjeg) ugla. Koliko penala nam nije bilo dosudjeno veceras?

avatar
Südkurve München
Sunday, 11.08.2019
21:06

Nikad jaci Napredak

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 11.08.2019
21:05

Neće srpski fudbal nikad napredovati dok god sude sudije u zvezdinim navijačkim majicama: 1. crveni Pajoviću kada je zgazio Ivanovića nakon što ga je faulirao pored aut linije dok je gol Napretka bio prazan, a ni faul nije dosudio; 2. crveni Pavićeviću kada je udario i pocepao arkadu Vujačiću; 3. dva žuta i automatski crveni Milovanoviću kada je prvo izdigao Sumu sa dve noge, bila je prednost, ali je morao da dobije žuti, a onda je skinuo dres, ali bukvalno skinuo Vujačiću. Savo Milošević je sastavom dozvolio zvezdinom Široku da otme 2 boda Partizanu jer je izvukao Ivanovića iz naftalina, stavio Zdjelara i Tošića koji su bili energetski ispražnjeni i nespremni za meč, odličnog Lutovca protiv Mačve i L.Pavlovića na klupi, a da ne pričamo da je izostavio i Sumu, i Asana dok Sadika nije ni poveo. Sramota šta je dozvolio Široku i Napretka. Da li će ovo biti dozvoljeno Napretka da igra ovako prljavo, da šutira lopte i ne dobija žute kartone, da ima 15 prekršaja za poluvreme i nijedan žuti, 30 prekršaja na utakmici, 3 crvena kartona, da li će se ovako boriti i protiv zvezde? Neće, već kao javor, radnički i mladost lučane.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
21:10

Hahahah, ajde bez plakanja ovo sve ? :D A sto ne pomenes cist penal koji nije dosudjen za Napredak kao i crveni karton koji je Pavlovic zasluzio tokom tog starta ? Krenulo je, vec je -2...Idemo do -40 ove sezone. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 11.08.2019
22:02

Hahaha komičaru start je bio na loptu, ali pošto je za vas penal da Bog da takve penale sudili protiv vas počev odmah od sledeće utakmice. 3 nameštene utakmice zvezde =0 bodova, a Partizanu je Široki otkinuo 2 znači +9 za Partizan.

avatar
Mads87
Sunday, 11.08.2019
21:13

Ma da sve si u pravu hahaha. Blago li se tebi. Jos kad bi mogao Savo da udje i da da gol ili Tole da ga administerativno sredi mozda i te to zadovoljilo

avatar
kizito
Sunday, 11.08.2019
21:02

Već minus dva a još sezona kupanja,kako će tek zima da bude hladna!

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 12.08.2019
12:00

Jel podela bodova ukinuta od ove sezone?

avatar
kizito
Monday, 12.08.2019
14:29

Jeste,teško smrzavanje i u kasno proleće

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 11.08.2019
21:01

Ko je sada kriv Grobari?

avatar
paok
Sunday, 11.08.2019
21:34

Jel moguce da vas je toliko na nasim vestima. Sladite se, videcemo protiv Kopenhagena.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 13.08.2019
13:24

Kakve veze ima Kopenhagen sa tim sto vas je Napredak oducio od fudbala?

avatar
Consigliere 1927
Monday, 12.08.2019
13:10

Pitam samo? Cemu nervoza tek je pocetak...

avatar
milutun
Sunday, 11.08.2019
21:01

Не помаже ни Макото Нагано

avatar
Brat Pogba
Sunday, 11.08.2019
21:00

Savo lepo rekao da je sramotno bilo...