Samir je bio loši dečko hrvatskog fudbala, da li je sada sazreo?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.06.2018.
15:54
Izvor: Sportske.net

Voli modu, noćni život i lepe žene... Evo portreta momka koji je stekao status legende zagrebačkog Dinama.

Epa/Bruno Fahy-Yorick Jansens
Epa/Bruno Fahy-Yorick Jansens

Povezane vesti

Vest da je Crvena zvezda na pragu transfera koji bi izazvao "tektonske potrese" u čitavom regionu odjeknula je ovog popodneva.

Šampion Srbije navodno je uspeo da dobije trku za momka koji je najveći deo karijere proveo u zagrebačkom Dinamu i koji među pristalicama hrvatskog kluba ima status legende.

Žorž Samir Kruz Kampos (31) stigao je u zagrebački Dinamo u novembru 2006. godine na pozajmicu, a sledećeg leta parafirao je ugovor sa "Modrima" i napravio najbolji potez u karijeri.

Braneći boje Dinama u periodu od 2007. do 2014. godine Brazilac je napravio najveće uspehe u svojoj karijeri, ali je njegova fudbalska priča bila praćena burnim privatnim životom.

U momentu kada je "najuren" iz Dinama od strane Zorana Mamića hrvatski mediji posvetili su mnogo pažnje priči o onome što je Samir uradio za sedam godina provedenih na "Maksimiru".

Na stranu urađeno na terenu, svojim učinkom Samir je stekao status klupske legende u očima pristalica Dinama, ali tu je i deo priče koji se tiče onoga što se dešavalo u privatnom životu.

Brazilac sa hrvatskim pasošem dugo je slovio za "lošeg dečka" hrvatskog fudbala što je na kraju i dovelo do prekida saradnje sa Dinamom.

"Zbog učestalog iskazivanja nepoštovanja prema klubu i saigračima čvrsto sam odlučio da Samira udaljim iz ekipe i više nikada neće zaigrati za prvi tim Dinama", kazao je krajem 2013. godine Zoran Mamić.

Hrvatskim medijima tada nije predočeno koji su Samirovi gresi, ali se znalo da su mu dugo tolerisani noćni izlasci, nepoštovanje pravila...

Samir je svojevremeno govorio o tome kako se nikada nije pokajao što je došao u Dinamo i kako mu se posebno sviđa noćni život u Zagrebu, kao i lepe žene kojima je bio okružen.

Bivši vezista Dinama uvek se trudio da prati modne trendove, na društvenim mrežama je vodio polemike o modi, komentarisao koji parfemi su u trendu...

Svojevremeno je morao da prenoći u zatvoru, a redovno je punio budžet Republike Hrvatske zbog saobraćajnih prekršaja.

Poznata je i priča da se rođenjem sina smirio, a njegova burna veza sa suprugom Jasmin takođe je bila tema kojom su punjeni stupci zagrebačkih medija.

Sinčić je u međuvremenu porastao, njegove slike su na "Instagram" profilu koji Samir redovno koristi. Ostaje samo da se vidi da li je i tata stasao kao čovek jer Zvezdi nije potreban neko ko će nefudbalskim stvarima zavređivati pažnju prestoničkih medija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DeXy \'92
Tuesday, 05.06.2018
20:47

Sta ce tek da kaze za nocni zivot u beogradu koji je najbolji u evropi? :D

avatar
neme
Tuesday, 05.06.2018
18:18

Dobar igrac zna sve al ne moze da trci a zg je mala maca za bg kad ga dohvate silikon lady ima da odigra sezonu zivota