Saigrači puni razumevanja - Posle Bena i Milijaš uradio veliku stvar za Joveljića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.11.2018.
18:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije prvi put u tekućoj sezoni da saigrač prepušta izvođenje najstrože kazne mladom Dejanu Joveljiću.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Talentovani napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić u sredu je zabeležio još jedan nastup u prvom timu i pritom uspeo da se upiše u listu strelaca.

Joveljić je postigao četvrti gol u trijumfu crveno-belih nad ekipom TSC-a, a danas je posebnu zahvalnost uputio na račun Nenada Milijaša.

"Kada je dosuđen penal lopta je bila kod kapitena Milijaša u rukama, pitao sam ga da li mogu ja da šutiram i on je to naravno prihvatio. Hvala njemu i ostalim saigračima što su mi dali još jednom priliku da se upišem u listu strelaca", rekao je Joveljić za klupski sajt.

Drugi put u tekućoj godini saigrač je prepustio Dejanu Joveljiću izvođenje najstrože kazne. Pre Nenada Milijaša to je uradio i El Fardu Ben na prvenstvenom susretu sa subotičkim Spartakom.

"Ne sme da bude strepnje ili straha u trenutku kada igrač uzme loptu da izvede najstrožu kaznu, pa ih tako nema ni kod mene. Iako nemam mnogo iskustva i uglavnom sam najmlađi na terenu uvek sam potpuno siguran u sebe. Često na treninzima vežbam šutiranje penala i mislim da odatle i proističe moje samopouzdanje. Bitno je da se snažno šutne, golman ima malo šanse da odbrani", istakao je Joveljić.

Jučerašnji gol postignut u duelu sa drugoligašem iz Bačke Topole bio je dvanaesti ovosezonski za Dejana Joveljića u svim takmičenjima na omladinskom i seniorskom nivou.

"Gol protiv TSC-a je bio za 4:1, nije pogodak od velikog rezultatskog značaja, ali opet sam se iskreno obradovao. Svaki gol mi mnogo znači i svakog puta ću se radovati", zaključio je Zvezdin golobradi napadač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke