Saigrači poručili Filipu Stevanoviću: "Welcome to Surdulica"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.08.2020.
11:43
Izvor: Sportske.net

Dosta interesantno na društvenim mrežama pred utakmicu crno-belih u Surdulici.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Govori se danas dosta o potencijalnom transferu mladog Filipa Stevanovića koji je navodno na meti Mančester junajteda.

Navodno je dogovoren transfer, a mladi Stevanović je objavio na svom Instagram nalogu fotografiju sa stadiona "Old traford".

Mnogi navijači Mančester junajteda, kao i mnogi mediji su ga već dočekali, bilo je mnogo komentara u kom su mu poželeli dobrodošlicu.

Ipak, bilo je i onih koji su mu poželeli dobrodošlicu u Surdulicu, prvi među njima Bojan Matić, napadač crno-belih.

"Welcome to Surdulica
", napisao mu je Matić, a kasnije je to učinio  i Rajko Brežančić.

Malo šale pred bitnu utakmicu crno-belih nije na odmet...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 15.08.2020
17:43

Dug mnogo veci od 32M € sa već uračunatom neraspoređenom finansijskom dobiti što u prevodu znači da je za toliko dug partizana veći na dan 31. decembra 2019, a danas još veći nakon proleća bez prihoda i sa ogromnim rashodima i blokiran račun kluba na kraju sezone i to nakon prolećnog upumpavanja uz pomoć tzv. Nis-a, Poštanske Štedionice i FSS koji su zajedno ubrizgali oko čak 13M € što je celokupan godišnji budžet Zvezde da bi partizan imao samo da plati tekuće troškove tokom proleća bez prihoda, da ne bi izgubila licencu za Evropu i zatim bankrotira su u senci novog upumpavanja novca za kako sam i sam najavio renoviranje krš tima koji ni svoje navijače nije mogao da ubedi da titula vice-sampiona nije lažna. Vođa nezadovoljan igrom zvezde protiv Novog Pazara se javio da nam objasni kako Zvezda dobija više od partizana da bi sakrio da će partizan ovog leta od drzave dobiti više nego ikad što više od Zvezde, a rezultati se već vide u vidu njihovih saopstenja. Da bi Zvezda obezbedila godišnja sredstva za život kluba koja su oko 12M € mora da proda najboljeg ili najtalentovanijeg igrača pa je tako prinuđen da proda malog Gavrica pre vremena, ispod cene, igrača koji se još nije ni ustalio u prvih 11 Zvezde, a da ne govorimo šta sve Zvezda treba da postigne na terenu da bi došala u situaciju da mu pola tima bude sa milionskim ugovorima, a da na istim pozicijama kao partizan dovodi nove "milionere" što partizan ne mora jer on ima državni bankomat, FSS upravlja kao da je Teleoptik i UEFA koja ne vidi kršenje finansijskog fer pleja jer je račun u blokadi, a Milosevicu isplaćeno 300k € samo da ostane na klupi. Sve pošteno i regularno, samo još da igrači Zvezde na terenu protiv partizanovih navijača prerušenih u fudbalske sudije pokažu da su najbolji u ligi sa partizanom i njegovih 18 koalicionih klubova. partizan će se zaustaviti samo ako počne da grebe dno državnog bankomata jer za sve može da nema, samo JSD partizan mora uvek da se "nađe".

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
11:52

12M € za talenat, potencijal i kvalitet kakav je Filip Stevanović je ispod cene, pogotovo što se nije ustalio ni u prvih 11 Partizana, ali biće prinuđen Partizan da prodaje tako sve dok god njegove legende i navijači ćute na lopovluke koji se sprovode nad njim u srpskom fudbalu gde mu se kradu golovi, bodovi, titule, kvalifikacije za LŠ čime se smanjuje vrednost igrača i zarada kluba i direktno od nagrada UEFA i indirektno od transfera igrača.

avatar
magister
Saturday, 15.08.2020
16:04

L'état c'est moi, misli On u sebi i baš mu se sviđa sve ovako kako jeste. Eventualna revolucija u Partizanu bi bila ozbiljan atak na Njegov ukupan sistem.