Sadik: ''U Partizanu je drugačije, i sestra mi je oduševljena!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.08.2019.
15:31
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ako se po jutru dan poznaje...

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Novi napadač Partizana Umar Sadik juče je ''razbio maler'', postigao je svoj prvenac u takmičarskim mečevima u dresu crno-belih, što je svakako odličan znak pred dvomeč sa Malatijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

I njemu je ''pao kamen sa srca'' i jasno je da je skinuo psihološki pritisak koji je porastao posle nekoliko promašaja u duelima sa Konas Kijem.

U izjavi za klupski sajt je objasnio i na koji način je proslavio ovaj gol, kakvu poruku je poslao.

''Poslao sam poruku tako što sam šutnuo loptu jako, jer je trebalo da postignem gol u prvoj utakmici protiv Inđije, ali nisam. To uglavnom tako ide, kada nešto jako želite morate biti strpljiv.

Trener mi je rekao da moram da mislim na igru, a ne na gol. To je ono što sam danas pokušavao da radim i eto konačno sam to i postigao'', konstatovao je Sadik.

Saigračima je zahvalan na velikoj podršci koju mu pružaju da se što pre adaptira na novu sredinu.

''Oni su fenomenalni! Ne samo saigrači, već i čitav stručni štab. Sjajno se osećam ovde. Teško mi je bilo kada sam i pre mogao da rešim neke stvari i dajem golove, ali se oni nikad nisu ljutili već su mi pružili podršku'',
ističe Sadik.

Priznaje da mu u prethodnim klubovima nije bilo lako jer nije imao veliku minutažu, ali to se sada promenilo i zbog toga je veoma zadovoljan. Osim toga, ima i veliku podršku porodice, koja je takođe stekla lepe utiske o Partizanu.

''U Partizanu je drugačije, ovde igram i lepo mi je. Posebno je moja mlađa sestra oduševljena. Gde god da sam oni me podržavaju i veoma sam zahvalan na tome.

Lep je grad, sve je super'', poručuje Sadik i dodaje da je naučio i nekoliko reči na srpskom jeziku, ali za sada nije želeo da otkriva koje.

''Jesam naučio mnogo, ali ne bih da izgovaram'', istakao je Sadik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke