Sadik srećan, ali poziva na oprez

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.08.2019.
00:01
Izvor: Sportske.net

Jedan od junaka pobede nad Malatijom istakao je da je zadovoljan rezultatom, ali da će "crno-beli" u Turskoj morati da povedu računa.

Sportske.net/Darko Gajić
Sportske.net/Darko Gajić

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana slavili su sa 3:1 protiv Malatije u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poveli su "crno-beli" već u trećem minutu, strelac je bio Umar Sadik.

Nigerijac je odigrao jako dobar meč, navijači su oduševljeni, a fudbaler Rome na pozajmici u Partizanu poziva na oprez.

"Srećan sam najviše jer smo ostvarili dobar rezultat u prvoj utakmici i na gostovanju moramo da vodimo računa jer nam se desilo da imamo prednost od 2:0 i da primimo gol i da igramo iz početka. Postigli smo i treći gol, srećom, pa smo ponovo imali lepu prednost", izjavio je Sadik.

On je istakao i da su navijači sjajni i da se oseće fantastično kada igra pred njima.

"Navijači ovde su sjajni, stalno nas podržavaju i zahvalni smo im i nadam se da ćemo im dati ono što žele, teraju nas da pružamo svoj maksimum i da 90 minuta ne odustajemo. Sjano je kada dobijaš ovakve ovacije, ali moram da držim glavu iznad vode i naravno osećam veliko samopouzdanje i veoma sam srećan sa navijačima Partizana", dodao je Sadik.

Istakao je i da je Takuma Asano sjajan igrač, a otkrio je i šta je velika prednost Partizana.

"Asano je veoma važan igrač za Partizan i to je igrač kakav ti uvek treba, veoma je brz, a i Suma je sjajan igrač koji je takođe veoma važan za nas, sa njim se odlično razumem baš kao i sa ostatkom ekipe i dobro je što imamo jak kolektiv, to je naša velika prednost", zaključio je nigerijski napadač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 09.08.2019
13:55

kada bi doveli neku pravu osmicu i prebacili scekica na klupu to bi uglavnom bilo to. mozda i jos jedan desni bek bi dobro dosao.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 09.08.2019
17:43

Lako je Šćekića prebaciti na klupu uz obrazloženje da nije opasan u napadu, ali da li bi mogao taj novi igrač na njegovoj poziciji da odradi defanzivni posao koji Šćekić konstatno završava? Teško. Šćekić je počeo da ulazi u šanse, ali kao da nema samopouzdanja da šutne, kad bi popravio šut i dobio samopouzdanje bio bi još korisniji.