Sadik otkrio, šta se krije iza "slučaja telefon"?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 15.09.2019.
12:39
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Za njega je to bio sasvim logičan potez.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Napadač Partizana Umar Sadik privukao je na sebe pažnju svojim potezom nakon što je izmenjen na prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Moldea.

On se po odlasku sa terena preselio na istočnu tribinu stadiona u Humskoj gde je usnimljen kako razgovara telefonom što je mnogim navijačima "crno-belih" zasmetalo.

U intervjuu za Sportski žurnal Sadik je objasnio o čemu se radilo.
 
"Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati posle. U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobedio, međutim, svi su pričali o tome posle", istakao je Nigerijac.

Sadik ima samo dobre utiske po dolasku u Srbiju što govori i detalj sa ručka u jednom od beogradskih restorana

"Kad smo prvi put došli na ručak žena, kćerka i ja, hteo sam da platim, ali mi nisu dali. Rekli su mi da navijaju za Partizan i da neću platiti račun. To mi se prvi put dogodilo, bio sam iznenađen. Rekao sam 'to je fudbal u Srbiji'. Ovde su ljudi, doslovno, ludi za svojim klubovima", kazao je fudbaler Rome na pozajmici u Partizanu..

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke