Sadik na skeneru Miloševića, biće bolji od Rikarda?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.07.2019.
15:02
Izvor: Sportske.net

Da li vas hrabre ove reči Sava Miloševića o novom pojačanju Partizana?

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je završio posao, doveo je napadača Umara Sadika, momka koji nema preterano dobru fudbalsku prošlost iako dolazi iz Rome i Partizan će mu biti prvi ozbiljniji posao.

Savo Milošević, ipak, uverava da će biti od velike pomoći.

"Gledali smo dosta njegovih utakmica, mada je nezahvalno kupovati igrače preko video snimaka. Morate zato da posvetite pažnju mnogo više nego kad nekog gledate uživo. Zadovoljan sam Sadikom, jer ima sve osobine koje sam hteo da poseduje špic. U planu je prodaja Rikarda i morali smo da jurimo nešto što će nam takođe odgovarati. Pre svega sam tražio visokog igrača u špicu, da ne objašnjavam razloge, a verujemo da sve što smo smatrali neophodnim Umar može da donese", rekao je Milošević.

Pored njega, Partizan očekuje još stranaca koji će stići kao pojačanja u narednom periodu.

Od pojačanja pominju se Japanac Takuma Asano i Argentinac Huan Ignjasio Kavaljero, ali Milošević nije želeo o imenima.

"U pitanju su dani. Plan je da do 10. jula, kad igrao protiv Bordoa, imamo još 2,3 igrača, pošto je potrebno vreme za njihovo uklapanje, jer 20. jula kreće prvenstvo, a pet dana kasnije kvalifikacije za Ligu Evrope. Sami sebi smo zadali da dotad završimo dovođenje novih igrača, a to su stranci", rekao je Milošević medijima u Pohorju.

Takoše, Savo Milošević je govorio o Sejdubi Sumi kojeg je dobro upoznao ovih dana na pripremama crno-belih, a istakao je da postoji samo jedna pozicija u kojoj je on opasan.

"Moram u ovoj situaciji da se složim sa njim. Vidim ga na poziciji iza špica, jer njegova fizionomija, stil igre, profil igrača, eventualno kao ofanzivni vezni, ali s obzirom na njegovu defanzivu mislim da ni zadnji, ni ofanzivni vezni ne dolazi u obzir, te ostaje samo mesto iza špica. Suma može da bude baš opasan ako mu donesete loptu u opasnu zonu", rekao je Milošević, prenose "Novosti".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Wednesday, 03.07.2019
17:25

sledece godine u napadu ce igrati Hernan Crespo i Pablo Aimar.Ocekuje se povratak Tariba Westa da konsoliduje odbranu.U Partizanu su dugo cuvali ovu tajnu da im ne bi ,kojim slucajem , mocniji klubovi preoteli igrace. Inace pored Brezancica stize i kreator igre Petar Puaca

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 03.07.2019
16:34

Nadam se da je u pravu ali ono što sam video je da iako visok nije dobar u igri glavom.Opasniji kada onako krakat krene u kontru ali kada će imati takvu priliku kada će većinom imati parkiran autobus pred sobom.

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 03.07.2019
16:30

Savo je trener modernih shvatanja,mislim da se ne opterecuje imenima i nekim virtuozima sa tetovazama i da ce svako razmazeno deriste bez mentalnih kvaliteta ili takticke zrelosti oterati iz kluba ili poslati negde na prevaspitanje.

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 03.07.2019
15:41

Dovedi im Jojića i proradiće svi pored njega!

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 04.07.2019
09:25

0dlican predlog..ima ugovor do 2021 mozda bi ga pustili 1,5 mil

avatar
ŠDanilo
Thursday, 04.07.2019
16:53

On u Bašakšehiru i ne igra, tako da bi ga pustili za bilo kakvu ponudu kad bi ovi naši slepci ponudili.