Sadik kao Savo Milošević, Suma kao Goran Bogdanović, biciklom kroz Niš!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.09.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Partizan nastavlja u sjajnom ritmu.

Miroslav Todorovic/Partizan.rs
Miroslav Todorovic/Partizan.rs

Povezane vesti

Nakon pobede u "večitom derbiju" i u meču u Ivanjici, ekipa Partizana je danas bila gost Radničkom iz Niša i uspela je da slavi i više nego ubedljivu pobedu rezultatom 1:4.

Blistali su Partizanovi stranci, reklo bi se da su svi uspeli da se uigraju na najbolji mogući način zahvaljujući treneru Savu Miloševiću, a posebno treba apostrofirati Sumu i Sadika.

Umar Sadik je i danas loše počeo, imao je jednu dobru šansu u 5. minutu koju nije iskoristio. Na drugoj strani je odmah usledila kazna.

Posle kornera lopta je došla do Ostojića, on je šutirao, lopta je udarila u ruku Zdjelara, a sudija Široki je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač je bio Nermin Haskić.

Suma je imao odličnu šansu da izjednači u 19. minutu, ali je izgubio ravnotežu, da bi u 22. minutu Umar Sadik pao posle povlačenja Bondarenka, sudija Široki ponovo nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku.

Sada je siguran bio Natho za izjednačenje.

I onda još jedna greška Bondarenka, poslao je loptu direktno do Sume, on je proigrao Sadika koji uspeva na sjajan način da donese Partizanu prednost pred odmor.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Očajnog Bondarenka je Kosanović odmah zamenio na poluvremenu, ali nije vredelo, Partizan je igrao sve bolje i već u 55. minutu je dosta toga bilo rešeno kada je Suma uspeo da se prošeta do gola Radničkog, izveo je čuvenu "biciklicu" u stilu Gorana Bogdanovića, velikog Partizanovog asa, na kraju je samo poslao loptu u mrežu za 1:3.



Ponovo smo videli prekid zbog skandiranja navijača Partizana, a sve je bilo rešeno u 77. minutu utakmice.

Tada je Suma proigrao Sadika, ponovo smo videli taj ubitačan tandem, Nigerijac je rutinski poslao loptu u mrežu za konačnih 1:4!


RADNIČKI: Petrović – Todorovski, Bondarenko (od 46. Stevanović), Đorđević, Ostojić – Sulaka, Meleg – Knežević, Čumić, Pantelić – Haskić.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho (od 60. Šćekić) – Tošić (od 74. Marković), Suma (od 79. L. Pavlović), Asano – Sadik.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 28.09.2019
20:54

Izgleda da Vujacic ipak ima nas pasos jer je danas bio na klupi.

avatar
NikolaDzoni80
Saturday, 28.09.2019
17:44

Kako je lepo pogledati tabelu... Jos 26 trica i to je to... Bravo momci,gazite sve redom...

avatar
Damir111
Saturday, 28.09.2019
17:09

Partizane Napadaj!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
17:05

Partizanova fudbalska edukacija "fudbalskim evolucionarima" iz radničkog i svima koji sumnjaju da je ovo najbolji tim u Srbiji tako da ni sudija u zvezdinoj majici nije mogao da pokrade Partizan iako je odlično ušao u utakmicu već je od nemoći uspeo samo da napuni igrače Partizana kartonima, a čak je i taj radnički iz Niša uspeo više da namuči Partizan od zvezde koja je do sada bila najlakši protivnik Partizanu u sezoni. Partizan je dao 4 gola, a promašio još 4, Šćekić glavom, Suma i Sadik dva, oba puta na dodavanja Sume koji mu je namestio 4 stopostotne šanse i upisao pored gola još 2 asistencije tako da je već u septembru ostvario Marinov učinak od prošle sezone koji je najbolji zvezdin igrač od 1991. i najskuplji u istoriji srpskog fudbala. Partizan je šampion, a vi nastavite da se brukate ovakvim suđenjem kao danas na štetu Partizana, možete i u Parovima ili u Zadrugi.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 28.09.2019
17:02

Penal Radnickom koji je dosudjen, je slican proslogodisnjem penalu za Partizan koji nije dosudjen u Nisu, gde smo bili osteceni.
Opet smo pokazali kolko lazu i kolko su smesni, jer su skoro godinu dana blebetali kako ono u Nisu nije bio penal, a evo danas dokaza da se to svira kao penal, naravno imali smo i protiv Malatije slicnu situaciju, gde smo dobli penal, ali npr. protiv Proletera nismo dobili.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
18:05

Očekujem da 4 zvezdine zvezdina asa, 4 zvezdine sudijske zvezde iz Sudijske organizacije kazne Širokog zbog dosuđenog penala za Partizan - Kokeza odlazi, svi napolje iz srpskog fudbala!

avatar
REVØLT
Saturday, 28.09.2019
20:25

Kazu da je bio ofsajd pre nego sto je Zdjelar igrao rukom.

avatar
REVØLT
Saturday, 28.09.2019
16:57

Reci su suvisne...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
18:07

Nije to tenk to je tenak, trebao si VALJKOM PREKO tenaka, mada nije ni JUNLGE već ĐUNGLE :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 30.09.2019
23:05

Nisam želeo da žrtvujem nijedno "♦⭐" zbog THE, iako je nepravilno :D

avatar
REVØLT
Saturday, 28.09.2019
23:48

A nepostojano A kad menjas po padezima? :-D To sam bas hteo da ti kazem, ako moze da stane, treba ''King of THE jungle'':-D Izbrojao sam, 18 karaktera, imas dovoljno:-D