Sada znamo i ko nije Elvis Prisli, na koga je onda mislio trener Mladosti?!

Autor: Milovan Longinov
petak 07.04.2017.
10:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I dalje ostaje zagonetna izjava trenera Mladosti iz Lučana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović uneo je pometnju u fudbalsku javnost svojom čudnom izjavom da je ''Elvis Prisli ušao na teren i rešio meč sa Zvezdom''.

"Moram priznati da sam razmišljao da li da dajem izjavu posle utakmice ili da ćutim, jer i ćutanje govori nešto. Na startu drugog poluvremena primamo gol iz svoje greške i onda na scenu stupa Elvis Prisli i rešava utakmicu!", rekao je Miovanović za TV Arena sport.

Potom nije izašao na konferenciju za medije, već je poslao svog pomoćnika, a dan kasnije je u razgovoru za Žurnal otkrio na koga je ciljao, odnosno na koga nije.

''Zna se dobro. Elvis Prisli je Elvis Prisli. Daleko od toga da sam mislio na kolegu Božovića, već ponavljam: na Elvisa Prislija'', rekao je Milovanović uz napomenu da ''ne želi da komentariše suđenje''.

On se osvrnuo na ostala dešavanja na terenu i van njega.

''Posle neprespavane noći mogu reći da nas je Zvezda kao domaćin dočekala izvanredno. Odradili smo odlično deo igre koji se zove blok, crveno-beli su imali samo jednu šansu u prvom delu. Svesni smo bili da će imati veći posed lopte, ali nisu nam stvarali šanse kao protiv drugih timova i iz kontre smo dali gol. Moramo da radimo na tome da kad igramo protiv jačih timova realizacija kontri bude na većem nivou", izjavio je i dodao:

"Posle izjave o Prisliju bilo bi bespotrebno komentarisati nastavak meča. Reći ću samo da je Zvezda dala lepe golove, od kojih je najlepši izjednačujući Kange'', zaključio je Milovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 07.04.2017
17:11

Milose, to Plavsicevo nije bio faul, ima dosta situacija u kojima su osteceni, dosta drugih situacija o kojima si izbegao da pricas.

avatar
ugaseni zivoti
Friday, 07.04.2017
10:48

Pa koga boli briga sto prica covjek mi smo ih razbili a mogli smo jos golova da Im damo a on se zali na sudjenje

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 07.04.2017
15:43

Sto niste dali? Dokle god vas sudije ne sprecavaju u tome, nemas pravo tako da pises. Mladost je protiv vas ostecena, i to drasticno, ali mozda je ni bolje ovako, neka vas, budite bahati do kraja, na kraju cete ostati sami, sami, SAMI SAMCATI...

avatar
MilošPB
Friday, 07.04.2017
16:33

Oštećena!?! Remplovanje PLAVŠIĆA je faul!? Ne budi smešan kao ova rečenica. Smešna je OPASNA igra u 81 minutu dok vodi Čuka. E, to je bahatost, izmišljanje indirekta na 10m, koje niko nije video.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 07.04.2017
10:41

Je l' vi to ozbiljno?