Sada više nema dileme, Partizan napunio kasu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.08.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Posao koji se odužio uskoro će biti priveden kraju.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Dugo je trajala saga o transferu Strahinje Pavlovića u Lacio.

Talentovani defanzivac je prošle nedelje otišao na preglede u Rim, ali ih nije prošao, međutim sada je stvar postala sasvim jasna.

Telegraf prenosi da je fudbaler Partizana prošao preglede obavljene u ponedeljak i da će nakon meča sa Moldeom potpisati petgodišnji ugovor sa Lacijalima.

"Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Rim u petak kako bismo papirološki sve završili,a onda povratak daće Bog kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi", kazao je tinejdžer u izjavi za Telegraf.

Partizan će na ime obeštećenja dobiti 5,5 miliona evra, s tim što će Pavlović ostati deo "crno-belog" tima narednih godinu dana kao pozajmljen igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 29.08.2019
12:06

Ajmo realno Partizan je uvek punio dzepove ,lopina ali ovi balavci uzimaju sve, zadatak je to.

avatar
REVØLT
Wednesday, 28.08.2019
11:46

E P S K A K A T A S T R O F A

avatar
Душан Терић
Wednesday, 28.08.2019
10:53

Nismo mi napunili kasu. Skrpili smo se da preguramo godinu. To nije ni pola budzeta. Sta je sa ostatkom? Zvezda je napunila kasu. A nama ostaje da kaskamo za njom I da gledamo kako nam klub tone. Ni sica iz le nas ne vadi puno. Mi smo nase lige sampiona olako prokockali I sad mozemo samo da sanjamo.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 29.08.2019
00:45

Nama ostaje da uđemo u ligu evropa i prođemo grupu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 30.08.2019
12:19

Sa ovim timom koji je juče obezbedio plasman + pojačanje na mestu napadača + Natcho i Asano će se dodatno pripremiti do tad.

avatar
Душан Терић
Thursday, 29.08.2019
18:36

A sa kojim igracima da prodjemo grupu?

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 28.08.2019
10:41

Dečku sve najbolje.Uspeo je u onom zbog čega se toloko trudio i žrtvovao.Doživotno je obezbedio sebe i svoju porodicu a svom klubu se odužio.Crno beli su sa ovim neophodnim novcem malo došli do vazduha.Sve što eventulno još postigne je samo bonus,živ bio Kalaba.