Sad malo o štoperima, ovo je Zvezdina meta i dolazi iz Afrike!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.08.2020.
16:47
Izvor: Sportske.net

Afrički fudbaler na meti Crvene zvezde.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Mahmud El Gazar je nova meta Crvene zvezde.

Zapravo, prema rečima njegovog agenta, on je meta od 5. avgusta.

"Al-Ahli je dobio ponudu Zvezde još 5. avgusta, oni su šampioni Srbije i učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Oni žele da dovedu El-Gazara i zanima ih koji su zahtevi Al-Ahlija i kada bi mogao da pređe po njih pošto je prvenstvo Srbije već počelo"
, rekao je agent ovog fudbalera Mohamed Abdel-Džaber za televiziju Al-Nahar.

Radi se o štoperu, član je Al-Ahlija, a prethodnu sezonu je odigrao za ekipu El Gouni.

Dodao je i da je poslednji rok za izjašnjenje čelnika Al-Ahlija 15. avgust.

Zvezda bi mogla da ostane bez nekoga od štopera, najviše se spominje Miloš Degenek, ali sačekajmo krajnji ishod...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
18:33

Dug od 32M € sa već uračunatom neraspoređenom finansijskom dobiti što u prevodu znači da je za toliko dug zvezde veći na dan 31. decembra 2019, a danas još veći nakon proleća bez prihoda i sa ogromnim rashodima, takođe i blokiran račun kluba na kraju sezone i to nakon prolećnog upumpavanja uz pomoć tzv. Gazproma, Poštanske Štedionice i FSS koji su zajedno ubrizgali oko čal 13M € da bi zvezda imala da plati tekuće troškove, da ne bi izgubila licencu za Evropu i zatim bankrotirala su u senci novog upumpavanja novca za renoviranje krš tima koji ni svoje navijače nije mogao da ubedi da titula nije lažna i da nisu lažni šampioni. Vođa nezadovoljan igrom zvezde protiv Partizana u poslednje 4 utakmice se javio da nam objasni kako Partizan dobija više od zvezde da bi sakrio da će zvezda ovog leta dobiti više nego ikad više od Partizana, a rezultati se već vide u vidu milionskih pojačanja u zvezdi iako nikoga nisu još prodali, a i te koje budu prodali njima neće moći da pokriju ni njihove premije, a kamo li nešto više. Da bi Partizan obezbedio godišnja sredstva za život kluba koja su oko 12M € mora da proda najboljeg ili najtalentovanijeg igrača pa je tako prinuđen da proda Filipa Stevanovića pre vremena, ispod cene, igrača koji se još nije ni ustalio u prvih 11 Partizana, a da ne govorimo šta bi sve Partizan morao da postigne na terenu da bi došao u situaciju da mu pola tima bude sa milionskim ugovorima, a da na istim pozicijama kao zvezda dovodi nove "milionere", što zvezda ne mora jer ona ima državni bankomat, FSS upravlja kao da je Grafičar i UEFA koja ne vidi kršenje finansijskog fer pleja jer je račun u blokadi, a Kangi isplaćeno 300k € samo za potpis ugovora. Svi idu u arapski fudbal zbog ogromnog novca, jedino zvezda sa neograničenim budžetom može da dovodi igrače otuda. Sve je pošteno i regularno, samo još da igrači Partizana na terenu protiv zvezdinih navijača prerušenih u fudbalske sudije pokažu da su najbolji u ligi sa zvezdom i njenih 18 koalicionih klubova. Jel tako navijači Partizana?

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 17.08.2020
07:49

Титуле се више не могу освајати лоповлуком и лажима, падај партизане.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 15.08.2020
17:44

Sta li mute ovi nasi , prodali Jovicica za 300k , za Pavkova traze 1,2 mil a za Makedu koji se najavljuje kao mega pojacanje ne daju vise od 400k !?

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 15.08.2020
22:07

Oni stalno mute.To su radil i minulog prlaz.roka pa evo sta su uradili.Na cega ce sve ispasti to stvarno niko nezna,pa mozda i oni ne znaju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 15.08.2020
16:58

Kad sam video naslov ja sam u to poverovao, a onda sam se odmah predomislio.