Sad kad smo prebrinuli Evropu, nastavlja se Superliga

Autor: Beta Beta
petak 19.08.2016.
11:40
Izvor: Beta

Zvezda favorit kod kuće, Partizan putuje na sever. Kolo otvara večerašnji meč u Čačku.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prva utakmica šestog kola igra se večeras od 20 časova u Čačku gde će Borac dočekati Novi Pazar i pokušaće da ostvari prvu pobedu u sezoni. Borac na pretposlednjem mestu ima dva boda, koja je osvojio u poslednje dve utakmice, a Novi Pazar je šesti sa sedam bodova, ali i utakmicom manje.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova igraju protiv Radnika iz Surdulice i pokušaće da ostvare petu uzastopnu pobedu u prvenstvu i zadrže prvo mesto na tabeli. Crveno-beli u duel ulaze posle sinoćnje loše igre i poraza od 0:3 od Sasuola u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

Zvezda je prva na tabeli sa 13 bodova, a Radnik, koji je u poslednje dve utakmice bez pobede, zauzima 13. mesto na tabeli sa šest bodova.

Partizan će u subotu od 19 časova igrati protiv Spartaka u Novom Sadu na stadionu "Karadjordje" i pokušaće da ostvari treću uzastopnu pobedu i popravi plasman na tabeli. Crno-beli su vezali dve pobede od dolaska novog trenera Marka Nikolića i zauzimaju sedmo mesto na tabeli sa sedam bodova, dok je Spartak, koji je u prošlom kolu pobedom nad Bačkom (3:1) prekinuo niz od dva poraza, četvrti na tabeli sa devet bodova.

Fudbaleri Vojvodine igraju u nedelju od 20 časova u Beogradu protiv Čukaričkog i pokušaće da ostanu jedna od dve neporažene ekipe u ligi. Novosadjani u meč ulaze posle sinoćnjeg poraza od 0:3 od AZ Alkmara u plej-pofu za Ligu Evrope. Čukarički je u prošlom kolu izgubio od Partizana (0:1) i želi dobar rezultat kako bi se izvukao iz donjeg dela tabele.

Vojvodina je druga na tabeli sa 10 bodova i utakmicom manje a Čukarički zauzima 14. mesto sa četiri boda.

Metalac će u nedelju od 17 časova u Gornjem Milanovcu dočekati Radnički iz Niša i pozitivnim rezultatom želi da se zadrži u vrhu tabele. Metalac je u poslednje tri utakmice osvojio sedam bodova i zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova. Niški je tim u poslednja dva duela bez pobede i nalazi se na osmom mestu sa sedam bodova.

Fudbaleri Rada igraju u subotu od 20 časova na svom terenu protiv Bačke i nastojaće da nastave niz od dve pobede. Rad je posle tri vezana poraza na početku sezone ostvario dve uzastopne pobede i popeo se na 11. mesto na tabeli sa šest bodova, a Bačka, koja je vezala četiri poraza, je poslednja na tabeli sa samo jednim bodom.

Mladost će u subotu od 20 časova u Lučanima igrati protiv Voždovca i pokušaće dobrim rezultatom da ostane u gornjem delu tabele, dok će Napredak u isto vreme u Kruševcu igrati protiv Javora i pokušati da prekine niz od tri meča bez pobede.

Parovi šestog kola Super lige Srbije:

Borac - Novi Pazar (20.00)

Subota:

Spartak - Partizan (19.00)
Mladost - Voždovac (20.00)
Napredak - Javor (20.00)
Rad - Bačka (20.00)

Nedelja:

Metalac - Radnički (N) (17.00)
Crvena zvezda - Radnik (19.00)
Čukarički - Vojvodina (20.00)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Friday, 19.08.2016
13:48

Sada ce da bude Zvezda ovo, Zvezda ono i isto tako za Partizan. Necemo mi evropu skoro videti. Prosle je vreme kada je i Partizan igrao isti tu. Sada se vidi da cim dodje neki ozbiljniji klub u kome se radi kako treba i planski da nema sta da trazimo. Pokazali su i Zvezdi i Partizanu to ove sezone u kvalifikacijama. I dok mi budemo prozivali jedni druge na racun tih klubova oni ce uveliko evropu da igraju. A mi da nazadujemo.

avatar
Anderton
Friday, 19.08.2016
13:04

Vezali 2 pobede hahaha, da nije tužno i da nije Partizan grohotom bi se smejao.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
12:18

Sta je pa tu zanimljivo, jel hocete da vam izdiktiram raspored to kraja od prvog do poslednjeg mesta, evo vam, bas da vidim da li cu da pogodim sve... Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnicki, Vozdovac, Cukaricki, Mladost, Spartak, Napredak, Metalac, Novi Pazar, Javor, Radnik, Backa, Borac, Rad...

avatar
Friday, 19.08.2016
13:05

Vozdovac pre Cukarickog? Nece ni klub za koji toboze navijas biti ispred njih na kraju kao sto nece ni zvezda ispred nas jer sledi egzodus, a kamoli ovi...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
22:38

napisao si glupost kao kad bi ja stavio Radnicki ispred vas blizanaca...

avatar
LoleRava
Friday, 19.08.2016
13:08

Nisam ti dovrsio za Ristica,bolje da igra dete iz skole i da mu je zacementirana pozicija nego bilo ko drugi.

avatar
Friday, 19.08.2016
11:46

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Poznavalac
Friday, 19.08.2016
11:46

Dobro ce doci zvezdi sada pobeda protiv starih prijatelja..takvih u evropi nema..

avatar
Friday, 19.08.2016
11:45

Srbistan Superlig:-D