Sad je sve jasno, Pavlović potpisuje na pet godina, ali ne sa Laciom!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.08.2019.
17:51
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Definitivno ništa od transfera supertalentovanog štopera u redove ''Nebesko plavih''!

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Strahinja Pavlović ipak neće postati član Lacija, iako je to izgledalo kao gotova stvar proteklih dana!

Preneli smo ranije danas da je opet negde zapelo, iako je posle Partizanovog revanša sa Moldeom bilo očekivano da Pavlović završi posao sa Rimljanima.

Spekulisalo se pre toga i da Pavlović nije prošao lekarske preglede u Laciju, što je dodatno unosilo zabunu, ako imamo u vidu da je 18-godišnji štoper bez problema odigrao dve jako zahtevne utakmice protiv Moldea u plej-ofu kvalifikcija za Ligu Evrope.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega se sve odužilo oko transfera u Lacio, jer je postojala informacija da su crno-beli sa Rimljanima postigli dogovor oko obeštećenja od 5.5 miliona evra.

Međutim, ipak nije bilo sve tako kako je predstavljano u medijima, što je tokom popodneva i potvrdio generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za ''Telegraf''.

On je otkrio da se ni Partizan nije dogovorio sa Italijanima oko finansijskih uslova, baš kao ni sam fudbaler i da su to bili razlozi što Pavlović neće potpisati za Rimljane.

Ali, onda je usledila sjajna vest za navijače crno-belih - umesto za Lacio, Pavlović će potpisati novi ugovor sa - Partizanom!

''Da odmah prekinemo spekulacije, Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema, kako se to navodilo u medijima prehodnih dana.

Prošao je apsolutno sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskog dogovora između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera.

Plasirali smo se u Ligu Evrope, i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odstupimo od pređašnjheg dogovora.

Zahvalili smo se ljudima iz Lacija i već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu'', naglasio je Vazura.

Dakle, Partizan ostaje bez očekivanih 5.5 miliona ovog leta, ali ako Pavlović nastavi sa sjajnim igrama, crno-beli neće dugo čekati na novu, još bolju ponudu iz inostranstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc11
Saturday, 31.08.2019
18:32

Ovo ispade da Ovi doktori u Srbiju ne znaju nista.Sad mi je Milo sto nije potpisao za Taj odvratni da ne kazem tezu rijec Klub.Po meni momak vrijedi mnogo vise.Ipak on I'ma samo 19 godina I Jos Treba da uci.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 31.08.2019
18:30

Da Partizan ima bar jednog čoveka u Upravi kluba koji razume nešto o fudbalu ne bi uopšte razmišljao o sedmocifrenoj ponudi za jednog najtalentovanijih mladih štopera na svetu. Ne treba ići mnogo daleko pa videti kakvi se sve igrači prodaju za po 8, 9, 10 i više miliona €, a da ne pričam kakve sve igrače zapadni klubovi prodaju i kupuju međusobno za po 20 i više miliona €. Sramota za Partizan da dozvoljava bilo kome da mu drži igrača 4 dana između dve utakmice dvomeča u plej-ofu za LE i da dečko ima samo 1 dan da se pripremi da igra u dalekom Moldeu i tamo opet bude najbolji na terenu. Onda ga opet zovu odmah posle utakmice...očigledno je i iz prve bilo da neko zavlači Partizan i ugrožava mu i zdravlje igrača pre svega i rezultat u Evropi. Uprava koja je rizikovala ispadanje iz Evrope tj. oko 5M € za učešće u grupnoj fazi LE za 5.5M € za transfer Pavlovića je nedorasla i mnogo manjim klubovima nego što je to Partizan. Nakon FARE-a i UEFA-e imamo i Lacio u priči i to samo pokazuje koliko se plaše Partizana, oni bi najmanje 4 boda prednosti pred međusobni duel, oni bi da ako mogu izbace Partizan iz Evrope po bilo koju cenu kako ne bi mogao da dovede bolje igrače i bude (još) jači od njih, oni srljaju i dovode i 5. igrača za te dve pozicije samo da ga Partizan ne bi doveo, i 8. stranca samo da ga Partizan ne dovede i lažu igrača iz svoje škole kako će pružiti šansu, a dovode mu još jednog stranca. Petogodišnji ugovor je Strahinja odmah sa 18 godina trebao da dobije i svakom ko ponudi ispod 20M € ili ispod 10M € i minimum 30% od naredne prodaje jedno veliko NE!

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 31.08.2019
18:19

Nece ga ljudi odgledali par meceva u kval. i sve im je jasno.

avatar
JSD
Saturday, 31.08.2019
19:14

Idi gledaj fmp

avatar
Dača
Saturday, 31.08.2019
19:20

Preusmerili sva sredstva na Vujadina. Kažu da je novi Nesta.

avatar
Van der Vaart
Saturday, 31.08.2019
17:58

Jos bolje, ako odigra dobru sezonu mozemo da dovijemo za njega bar milion vise na kraju sezone

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 31.08.2019
17:54

Radi 2x testove u Italiji i nije potpisao jer je potpuno zdrav. Da, bravo!

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 31.08.2019
18:25

Prica se da se u Italiji posle smrti fudbalera Fiorentine (Astorija) poostrili nenormalno lekarske preglede oko potpisivanja ugovora, a druga stvar sto se mora verovati medijima sve sto napisu.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 31.08.2019
18:47

Njihovi mediji su to prvi preneli dok su nasi skrivali to. Ali vidis da nije bilo do umora igraca, covek nije presao preglede. To su ozbiljni klubovi i ozbiljna svota novca, ocigledno da nece da se igraju sa tim stvarima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 31.08.2019
18:35

Nije 2 puta nego 3 puta prošao lekarske u Rimu i naravno pred početak sezone 1 u Beogradu, prošao, razumeš šta znači prošao. Oni koji su objavili vest su dobili lekarsku potvrdu. LE - Strahinja Pavlović 4 dana u Rimu između dve odlučujuće utakmice za LE - lacio - dejan stanković - zvezda.