Sad i zvanično, Vojvodina imenovala novog trenera, još jedno novo ime u stručnom štabu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.04.2018.
18:41
Izvor: Beta

U ponedeljak zasedao Upravni odbor FK Vojvodina, evo šta je odlučeno.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Dosadašnji trener fudbalera Spartaka Aleksandar Veselinović imenovan je danas za novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine.

Posle ostavke Ilije Stolice, Vojvodinu je na utakmici protiv Rada vodio Zoran Vasiljević, a u nastavku prvenstva to će činiti Aleksandar Veselinović, potvrđeno je na današnjoj sednici Upravnog odbora.

On će već danas popodne voditi svoj prvi trening nakon povratka u klub, a zajedno s njim u stručni štab Vojvodine uvršten je i golman, član generacije koja je 2014. godine osvojila prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji – Srdjan Žakula. Preostali članovi stručnog štaba biće poznati naknadno.

Aleksandar Veselinović rodjen je 23. maja 1970. godine, a seniorsku trenersku karijeru počeo je u litvanskom klubu Suduva, u kojem je od 2014. do 2016. godine proveo godinu i po dana, nakon čega se u aprilu prošle godine vratio u Srbiju i preuzeo upravo Vojvodinu.

Klub je napustio posle svega nekoliko nedelja, da bi pred početak ove sezone preuzeo subotički Spartak, s kojim je ostvario vrlo dobre rezultate.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke