Sa ulica Kelna - Nemci ništa ne prepuštaju slučaju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
13:27
Izvor: Sportske.net

Nekoliko sati pre početka utakmice Keln - Crvena zvezda jake policijske snage raspoređene su po gradu, a najveća koncetracija je u centralnom gradskom jezgru.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Nemačka policija ništa ne prepušta slučaju!

U iščekivanju dolaska veće grupe najvatrenijih pristalica Crvene zvezde pripadnici organa reda u Kelnu rasporedili su snage svuda po gradu.

Naš novinar nalazi se na licu mesta i prenosi da se policija nalazi na svakom koraku, što potvrđuju i fotografije zabeležene ispred gradske katedrale.

Tu je već parkiran veliki broj policijskih vozila među kojima su i blindirani kamioni koji se koriste u obezbeđivanju velikih skupova ili prilikom nasilnih demonstracija.

Kako smo već pisali u toku dana, nemačka policija očekuje da će u Keln doći oko 5.000 navijača Crvene zvezde, a poznato je da je za pristalice srpskog kluba obezbeđeno nešto više od 2.000 karata.

Policija Keln

Policija Keln

Policija Keln

Policija Keln
Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Na ulicama Kelna već ima pristalica Crvene zvezde, neki od njih nemaju karte za utakmicu i nadaju se da će uspeti da ih nabave na stadionu.

Utakmicu će obezbeđivati 2.300 pripadnika policijskih snaga, a podsećamo da su osmorica navijača Crvene zvezde među kojima je i Ivan Bogdanov privedeni. Jutros su četvorica puštena na slobodu.

Ne propustite