Sa čime će Ćurčić pred "Furiju"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
14:35
Izvor: Sportske.net

Selektor "A" reprezentacije Srbije Dik Advokat ostao je dosledan principu pa reprezentativci koji imaju pravo nastupa za mladu selekciju neće biti na raspolaganju Radovanu Ćurčiću koji sutra objavljuje sastav za duele sa Španijom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Seniorska i mlada reprezentacije Srbije u naredne dve nedelje igraju jako važne takmičarske mečeve u sklopu kvalifikacija za Evropska prvenstva u Francuskoj i Češkoj.

I dok "A" nacionalni tim tek počinje svoj kvalifikacioni ciklus, mlada fudbalska reprezentacija duelima baraža bije poslednje bitke u trci za odlazak na EP u Češkoj Republici.

Selektor "Orlova" Dik Advokat objavio je u sredu spisak igrača na koje računa za duele sa Jermenijom i Albanijom a na njemu se nalaze i petorica najkvalitetnijih igrača koji još uvek imaju pravo nastupa za mladu reprezentaciju.

To znači da Radovan Ćurčić, selektor U21 reprezentacije, neće moći da računa na Matiju Nastasića, Filipa Đuričića, Miloša Jojića, Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića.

Najveći problem predstavlja činjenica da Matiji Nastasiću nije dozvoljeno da nastupi za mladu reprezentaciju jer Ćurčić već ima dovoljno problema sa štoperima. Povređeni Uroš Spajić neće biti u prilici da pomogne reprezentativnim saigračima ali bi Uroš Vitas trebalo da se vrati među "Orliće".

Kako sada stoje stvari zadnju liniju u duelima sa "Furijom" činiće Marko Petković, Uroš Vitas, Aleksandar Pantić i Nemanja Petrović. Kao rezervna varijanta za centralni deo defanzivne linije na klupi će sedeti Miloš Veljković iz Totenhema.

"Orlići" svoj prvi meč braža za odlazak na EP u Češkoj igraju 10. oktobra u Jagodini, a revanš je na programu 14. oktobra u Kadizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke